za porudžbine preko 5000 RSD beplatna dostava

ZEOLIT DUO DETOX +

2,027.25 rsd

Najsnažniji detoksikator organizma, sa visokim sadržajem klinoptilolita (više od 87%), je prirodan i netoksičan proizvod koji iz organizma eliminiše sve otrove i otpadne produkte. Pomaže…

Najsnažniji detoksikator organizma, sa visokim sadržajem klinoptilolita (više od 87%), je prirodan i netoksičan proizvod koji iz organizma eliminiše sve otrove i otpadne produkte. Pomaže organizmu da sam sebe brani i odbrani od otrovnih čestica, tako što ih vezuje u svoju molekularnu strukturu. U odnosu na sve druge detoksikatore njegova izvanredna prednost ogleda se u činjenici što se zajedno sa svim zarobljenim otrovima u kratkom roku izlučuje iz organizma putem urina, stolice i znoja. Pakovanje sadrži bočicu od 80 kapsula i bočicu od 70 grama zeolita u prahu.
Preporučuje se za:
-Sve korisnike sa narušenim zdravstvenim stanjem
-Detoksikaciju organizma
-Jačanje odbrambene sposobnosti organizma, povećanjem nivoa antioksidanasa
-Redukciju nadutosti
-Regulaciju nivoa šećera i masnoće u krvi,
-Jačanje odbrambene sposobnosti organizma, povećanjem nivoa antioksidanasa
-Čišćenje usne duplje od afti, gljivica, fistula, ranica
-Zaustavljanje dijareje nastale usled trovanja hranom
-Podizanje odbrambenih sposobnosti organizma kod rekonvalescenata
-Osetno poboljšanje psihofizičkih i zdravstvenih sposobnosti
Upotreba
Način primene praha:
Oralno: 3 puta dnevno po 1 kašičica praha rastvorena u 2 dl vode pre jela ili pola sata pre uzimanja drugih preparata. Kašičica za doziranje nalazi se u pakovanju. Kod osoba narušenog zdravstvenog stanja dnevna doza se može povećati, pa i udvostručiti (6-10 gr.).
Način primene kapsula:
Oralno: 3 puta dnevno 2-4 kapsule sa 2 dl vode uzeti pre jela.
Sastav:
Zeolit (termički aktiviran mineral klinoptilolit).
Zeolit Clinoptilolit u svojim negativno polarisanim molekulima sadrži pozitivne jone i esencijalne katjone poput kalijuma (K), kalcijuma (Ca), magnezijuma (Mg), bakra (Cu), cinka (Zn), gvoždja (Fe) i drugih korisnih minerala, koji su od velikog značaja za organizam. Pozitivni esencijalni joni u procesu jonske izmene menjaju mesta sa pozitivno naelektrisanim toksinima iz tela koje čvrsto vezuju unutar kristalne rešetke i bez ostatka izlučuju iz tela.
Primena zeolita Clinoptilolita temelji se na biofizičkim svojstvima i svojstvu jonske izmene, pri čemu se već u gastrointestinalnom traktu vezuje 40% teških metala, a 60% toksina se vezuje u krvotoku na ćelijskom nivou. Ovakvo čišćenje organizma omogućava podizanje imunog sistema i remineralizaciju oštećenih ćelija.
Korišćenjem zeolita stvaraju se zdravi uslovi za unošenje hranljivih sastojaka i iznošenje raspadajućih produkata iz organizma. Unosom zeolitskog praha i kapsula u oralnom obliku, sprečava se poguban uticaj toksina (organskih i hemijskih). Zeolit odstranjuje toksine iz tela prema hijerarhijskom redu. U prvoj fazi deluje na olovo, živu, kadmijum i arsen. Ova, prva faza, traje oko 4 nedelje, a potom adsorbuje pesticide, herbicide, kseno-estrogene, mikotoksine i druge hemikalije. Poseduje dve veoma važne funkcije – uništava slobodne radikale na mestu oštećenja ćelija i jonskom razmenom dovodi kalijum, magnezijum, kalcijum, natrijum i ostale iz kolonade korisnih minerala za jačanje imuniteta organizma.

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaVrati se u shop