za porudžbine preko 5000 RSD beplatna dostava

Zdrovit Complex

Original price was: 596.93 rsd.Current price is: 507.39 rsd.

Zaštita/vitalnost/imunitet dodatak ishrani vitamini i mineral Zdrovit Complex je dodatak ishrani koji sadrži kompleks vitamina i minerala neophodnih za pravilno odvijanje fizioloških procesa u organizmu u…

Zaštita/vitalnost/imunitet
dodatak ishrani
vitamini i mineral
Zdrovit Complex je dodatak ishrani koji sadrži kompleks vitamina i minerala neophodnih za pravilno odvijanje fizioloških procesa u organizmu u kombinaciji sa luteinom.
Vitamini B grupe i jod su neophodni za funkcionisanje nervnog sistema i odvijanje metaboličkih procesa koji daju organizmu neophodnu energiju a snažni antioksidansi, vitamini E i C, doprinose zaštiti ćelija od oksidativnog stresa. U kombinaciji sa mineralima cinkom i gvožđem podržavaju funkciju imunog sistema. Gvožđe učestvuje u snabdevanju tkiva neophodnim kiseonikom. Lutein, jedinjenje iz grupe karotenoida, je antioksidans koji može doprineti zaštiti oka od štetnog delovanja slobodnih radikala nastalih dejstvom sunčevih zraka ili zračenjem kompjuterskog i TV ekrana.
Zdrovit Complex se preporučuje odraslima i adolescentima kao dodatak svakodnevnoj ishrani koji može doprineti smanjenju osećaja umora i malaksalosti u periodima intezivnih fizičkih i mentalnih aktivnosti, stresa i iscrpljujućeg rada.
Upotreba:
1 film tableta na dan

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaVrati se u shop