za porudžbine preko 5000 RSD beplatna dostava

Vaseline sa vitaminom E

Original price was: 396.00 rsd.Current price is: 336.60 rsd.

Za svakodnevnu negu i zaštitu kože ruku i tela (laktovi, pete, stopala). Vazelin je odličan barijerni lipid, koji ostavlja zaštitni vodootporni film na koži, zbog čega…

Za svakodnevnu negu i zaštitu kože ruku i tela (laktovi, pete, stopala).
Vazelin je odličan barijerni lipid, koji ostavlja zaštitni vodootporni film na koži, zbog čega je pogodan za zaštitu kože od nepovoljnih vremenskih uticaja i hemikalija.
Tip kože: za veoma suvu kožu.
Preporučujemo za: za svakodnevnu negu i zaštitu suvih regija kože ruku i tela (šake, laktovi, pete, stopala), negu i sjaj suve kose.
Vazelin obogaćen vitaminom E ima izuzetno dobru razmazivost i blag, prijatan miris. Vazelin je odličan barijerni lipid, koji ostavlja zaštitni vodootporni film na koži, zbog čega je pogodan za zaštitu kože od nepovoljnih vremenskih uticaja i hemikalija. Efikasna nega izrazito suve i hrapave kože, koja je sklona ljušćenju i pucanju.
Vazelin smanjuje transepidermalni gubitak vode za 99% (tokom dva do tri sata) što ga čini najefikasnijim sastojkom kod izuzetno suve kože koja se peruta. Njegov glavni nedostatak – osećaj masnoće u našoj formulaciji, prevaziđen je dodatkom izopropil miristata kao suvog emolijensa.
Sadrži:
-vazelin,
-vitamin E.
Pakovanje: kutija (185ml).

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaVrati se u shop