za porudžbine preko 5000 RSD beplatna dostava

SREBRNA VODA PREMIUM 30PPM (500ML)

Kategorija:

1,071.00 rsd

Jača imuni sistem, smanjuje prisutnost mikroorganizama i ima blagotvoran učinak na poboljšanje opšteg stanja organizma. Veća koncentracija jona srebra (30 ppm), ostvaruje brže antimikrobno dejstvo…

Jača imuni sistem, smanjuje prisutnost mikroorganizama i ima blagotvoran učinak na poboljšanje opšteg stanja organizma. Veća koncentracija jona srebra (30 ppm), ostvaruje brže antimikrobno dejstvo od Srebrne vode jačine 15 ppm. Regeneriše organizam i jak je imunostimulator.
Koloidno srebro ima pozitivan učinak na veliki broj patogena, među kojima se nalaze i uporne bakterije koje je veoma teško eliminisati antibioticima. Neke od tih bakterija i gljivica su: Candida, Staphylococcus aureus, Escherichia Coli, Pseudomonas aeruginosa, Salmonela.
Preporučuje se za:
Poboljšanje imuniteta i opšteg stanja organizma.
Upotreba:
Srebrna voda se pije 4-6 x na dan, koristeći isključivo plastičnu kašičicu priloženu u ambalaži. Odrasli piju 10 ml, a deca po 5ml vode, pre jela.
Sastav:
30 ppm koloidnog srebra.
Koloidno srebro na patogene mikroorganizme deluje na tri načina: joni srebra reaguju tako što se vezuju za lipoproteinski sloj ćelijskog zida patogenog mikroorganizma. Takođe, mogu reagovati i sa enzmimima, blokirajući njihovu funkciju i onesposobljavajući tako funkcionisanje mikroorganizma. Nanočestice srebra penetriraju kroz ćelijsku membranu patogenog mikroorganizma, pri čemu ih ćelija, koja ih prepoznaje kao hranu, sama pušta unutra. Po principu „Trojanskog konja“, kada uđu u ćeliju, vezuju se za metoboličke enzime ili za DNK i potpuno razaraju ćeliju patogena iznutra. Oksidativnim procesima srebra u dodiru sa kiseonikom i vodom nastaju takozvane oksidativne vrste kiseonika (ROS). To su izuzetno reaktivni radikali koji reaguju sa ćelijskim zidom patogena i momentalno ga razaraju, pri čemu uništavaju mikroorganizam.
Hiljadama godina pre pojave prvog antibiotika, srebro je korišćeno kao jedino sredstvo za rešavanje brojnih zdravstvenih tegoba. S obzirom na to da u hrani koju čovek koristi srebra nema u dovoljnim količinama, neophodno je njegovo naknadno unošenje, pogotovo ukoliko je ishrana zasnovana na biljkama uzgajanim korišćenjem veštačkog đubriva. Na taj način ljudski organizam ostaje bez dovoljne količine vitamina i minerala, koji bi inače trebalo da postoje u telu.
Imuni sistem je u današnje vreme sve ranjiviji i podložniji bolestima, te je iz tog razloga preporučljivo unositi srebro u organizam obliku koloidnog rastvora, koji direktno prodire u tkiva organizma.

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaVrati se u shop