za porudžbine preko 5000 RSD beplatna dostava

SREBRNA VODA 500ML + 500ML GRATIS

Kategorija:

765.00 rsd

Srebrna voda koncentracije 15 ppm je koloidni rastvor srebra sa snažnim antimikrobnim dejstvom. Jača imuni sistem i ima blagotvoran učinak na opšte poboljšanje zdravlja organizma. Elimini…

Srebrna voda koncentracije 15 ppm je koloidni rastvor srebra sa snažnim antimikrobnim dejstvom. Jača imuni sistem i ima blagotvoran učinak na opšte poboljšanje zdravlja organizma. Eliminiše veliki broj patogena, među kojima se nalaze i uporne bakterije koje je veoma teško eliminisati antibioticima (Candida, Staphylococcus aureus, Escherichia Coli, Pseudomonas aeruginosa, Salmonela), itd. Regeneriše organizam i jak je imunostimulator. Pakovanje sadrži dve boce od po 500 ml Srebrne vode.
Preporučuje se za:
-Poboljšanje imuniteta i opšteg stanja organizma.
Upotreba:
Srebrna voda se pije 4-6 x na dan, koristeći isključivo plastičnu kašičicu priloženu u ambalaži. Odrasli piju 10 ml, a deca po 5ml vode, pre jela. Rastvor je potrebno zadržati u ustima 60-tak sekundi, a zatim ga progutati. Posebno je korisno zadržavanje Srebrne vode ispod jezika, jer se iz usne duplje apsorbuje direktno u krvotok. Tako lakše unosimo veće količine srebra u organizam u obliku koloidnog rastvora.
Sastav:
15 ppm koloidnog srebra.
Koloidno srebro na patogene mikroorganizme deluje na tri načina: joni srebra reaguju tako što se vezuju za lipoproteinski sloj ćelijskog zida patogenog mikroorganizma. Takođe, mogu reagovati i sa enzmimima, blokirajući njihovu funkciju i onesposobljavajući tako funkcionisanje mikroorganizma. Nanočestice srebra penetriraju kroz ćelijsku membranu patogenog mikroorganizma, pri čemu ih ćelija, koja ih prepoznaje kao hranu, sama pušta unutra. Po principu „Trojanskog konja“, kada uđu u ćeliju, vezuju se za metoboličke enzime ili za DNK i potpuno razaraju ćeliju patogena iznutra. Oksidativnim procesima srebra u dodiru sa kiseonikom i vodom nastaju takozvane oksidativne vrste kiseonika (ROS). To su izuzetno reaktivni radikali koji reaguju sa ćelijskim zidom patogena i momentalno ga razaraju, pri čemu uništavaju mikroorganizam.

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaVrati se u shop