za porudžbine preko 5000 RSD beplatna dostava

SolDevit® 400 vitamin D3 sa dozirnom pumpom 3+1

1,847.48 rsd

Promotivno pakovanje 3 + 1 gratis SolDevit® je prvi i jedini suplement vitamina D3 sa dozirajućom pumpicom, koja pruža optimalan unos vitamina D3 i pomaže našem organizmu, tako…

Promotivno pakovanje 3 + 1 gratis
SolDevit® je prvi i jedini suplement vitamina D3 sa dozirajućom pumpicom, koja pruža optimalan unos vitamina D3 i pomaže našem organizmu, tako što:
-održava zdravlje kostiju i zuba
-omogućava normalno funkcionisanje mišića
-jača imuni sistem
Prirodno, ovaj vitamin nastaje u koži, pod dejstvom sunčevih zraka. Količina vitamina D3 koju telo može da sintetiše zavisi od doba dana kada se izlaže suncu, od godišnjeg doba, pigmentacije kože i upotrebe krema sa visokim faktorom zaštite.
Zdravo i odgovorno izlaganje sunčevoj svetlosti, 10-15 minuta dnevno u periodu od 10-15h, tri puta nedeljno (proleće, leto i rana jesen), a zimi svakodnevno, omogućava nam stvaranje optimalnih količina vit D3 u organizmu. Iako se sintetiše u koži i unosi u organizam i hranom (losos, sardina, tunjevina, jaja, obogaćeno mleko), kod ljudi različitih starosnih grupa širom sveta postoji njegov deficit zbog savremenog načina života (restriktivne dijete, manjeg boravka u prirodi i izlaganja suncu).
Upotreba:
Deca od 3 godine i odrasli: 1 doza dnevno.
Sastav:
1 doza sadrži 400 IJ vitamina D3

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaVrati se u shop