za porudžbine preko 5000 RSD beplatna dostava

SODIUM BUTYRATE-100 vege kapsula

Kategorija:

1,684.53 rsd

Sodium Butyrate je preparat koji je potreban svim osobama sa redovnom terapijom kao i osobama koje imaju problem sa gastroirstinalnim traktom. On brzo i efikasno sprečava zapaljenje creva, smanjuje simptome…

Sodium Butyrate je preparat koji je potreban svim osobama sa redovnom terapijom kao i osobama koje imaju problem sa gastroirstinalnim traktom. On brzo i efikasno sprečava zapaljenje creva, smanjuje simptome iritabilnog kolona, reguliše čitavu crevnu floru i zaustavlja dijareju i sprečava zatvor.
Preporučuje se:
-kod iritabilnog kolona
-kod Inflamacija creva u kancerogenom stanju posle radioterapije i hemoterapije
-kod inflamacije creva izazvane svim ostalim faktorima
-za zaustavljanje dijareje
-za smanjenje štetnog dejstva antibiotika
-za održavanje crevne flore
-za regulisanje probave
Sastav:
1 kapsula 2 kapsule
Na-butirat 580mg 1160mg
Od čega buterna kiselina 175mg 350mg
Delovanje:
Natrijum butirat u crevima povećava količinu buterne kiseline, glavnog izvora energije crevnog epitela. Povećana produkcija buterne kiseline značajno smanjuje crevni pH i smanjuje apsorpciju karcinogena i rizik nastanka kolorektalnog karcinoma. Butirat obezbedjuje normalnu funkciju kolona, tako što reguliše crevnu floru. Butirat ima antiiglamatorni efekat i inhibiše tumorski ćelijski rast. Apsorpcija butirata promoviše apsorpciju natrijuma, kalijuma i vode, efekte koji mu daju antidiuretske karakteristike. Butirat deluje povoljno na ćelijsku homeostazu, ima antioksidativne i antikancerogene efekte na organizam.
Upotreba
1 kapuslu dva puta dnevno tokom obroka(ujutru i uveče) sa dosta vode.

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaVrati se u shop