za porudžbine preko 5000 RSD beplatna dostava

SINALZAN

Kategorija:

631.13 rsd

Izuzetno snažan antimikrobni rastvor za nos (koloidni rastvor srebra u spreju), koristi se kao sredstvo za higijenu nosne šupljine i efikasna je prirodna pomoć kod infekcija respiratornog trakta. Savremena, antibakterijska…

Izuzetno snažan antimikrobni rastvor za nos (koloidni rastvor srebra u spreju), koristi se kao sredstvo za higijenu nosne šupljine i efikasna je prirodna pomoć kod infekcija respiratornog trakta. Savremena, antibakterijska formula, kreirana prema principima nanotehnologije, ove kapi svrstava u red najjačih prirodnih antibiotika. U kombinaciji sa ekstraktom mente, žalfije, timijana i bršljana, ekspresno pomaže u otčepljivanju sinusa, ispiranju i čišćenju nosne šupljine i uspostavljanju balansa i prirodne vlažnosti sluzokože nosa, a takođe su i jak imuno stimulator. Sastojci spreja eliminišu bakteriju Staphylococcus aureus, kao i infektivne agense i alergene.
Za svakodnevnu higijenu nosne šupljne i negu sluzokože nosa odraslih i dece starije od 16 godina.
Preporučuje se kod:
-Jake upale sinusa
-Otežanog disanja
-Infekcija praćenih kijavicom (grip)
-Začepljenog nosa
-Rinitisa
-Alergija na polen, ambroziju i ostale alergene iz vazduha
Upotreba:
Pomoću pumpice raspršiti preparat u nosnu šupljinu. Postupak ponoviti nekoliko puta dnevno. Mehanička pumpica omogućava raspršivanje preparata u najsitnije kapljice, čime se postiže optimalno oblaganje sluzokože nosa.
Sastav:
Koloidno srebro, prečišćena voda, ekstrakt bršljana, etarska ulja mente, žalfije i timijana.

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaVrati se u shop