za porudžbine preko 5000 RSD beplatna dostava

SILYMILL

887.40 rsd

SILYMILL Biljni proizvod za normalnu funkciju jetre i normalno varenje Aktivni sastojci: 2 kapsule 3 kapsule Suvi ekstrakt ploda badelja (Silybum marianum) 20-25:1 (80% silimarina) 170mg 255mg Suvi ekstrakt…

SILYMILL
Biljni proizvod za normalnu funkciju jetre i normalno varenje
Aktivni sastojci: 2 kapsule 3 kapsule
Suvi ekstrakt ploda badelja (Silybum marianum) 20-25:1 (80% silimarina) 170mg 255mg
Suvi ekstrakt herbe hajdučke trave (Achillea millefolium) 6-7:1 92mg 138mg
Ostali sastojci:
laktoza, kukuruzni skrob, želatin, sredstvo protiv zgrudnjavanja (E551), boje (E171, E172)
Namena:
SILYMILL je dodatak ishrani, u čiji sastav ulaze ekstrakti ploda badelja i herbe hajdučke trave koji podržavaju normalno funkcionisanje jetre i normalizuju varenje. Preparat efikasno ublažava i tegobe izazvane poremećajem varenja kao što su dispepsija, bolovi i grčevi u stomaku, nadimanje, privremeni gubitak apetita. Gorki i aromatični sastojci lekovitog bilja utiču na bolje stvaranje i izlučivanje žuči. SILYMILL se može se koristiti kao pomoćno sredstvo u lečenju hroničnih inflamatornih bolesti jetre i ciroze jetre.
Način primene:
2-3 puta dnevno po jedna kapsula
Napomena:
Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti! Proizvod se ne može koristiti kao zamena za raznovrsnu ishranu i nije namenjen dijagnozi, prevenciji i lečenju bolesti. Proizvid sadrži laktozu.
Upozorenja:
Ne preporučuje se upotreba proizvoda osobama koje su osetljive na neki od njegovih sastojaka. Proizvod nije namenjen trudnicama, dojiljama, maloj deci i adolescentima mlađim od 18 godina. Pre upotrebe proizvoda pažljivo pročitati priloženo uputstvo.
Način čuvanja:
Čuvati u originalnom pakovanju, zaštićeno od svetlosti i vlage, na temperaturi do 25C, van domašaja dece.
Rok trajanja:
24 meseca
Neto količina:
30 kapsula (7,93g)

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaVrati se u shop