za porudžbine preko 5000 RSD beplatna dostava

Selen 200µg 60 tableta

2,265.68 rsd

Selenium 200 µg tablete su specijalno formulisane, u obliku natrijum selenata, čime se postiže produženo oslobađanje, bolja apsorpcija selena i maksimalna iskoristljivost u organizmu. Tablete selena 200 µg…

Selenium 200 µg tablete su specijalno formulisane, u obliku natrijum selenata, čime se postiže produženo oslobađanje, bolja apsorpcija selena i maksimalna iskoristljivost u organizmu.
Tablete selena 200 µg, sa produženim oslobađanjem, su veoma važne za zdrav imuni sistem, mogu unaprediti zdravlje i funkciju štitaste žlezde, mogu pozitivno uticati na plodnost i normalnu spermatogenezu, obezbeđuju moćnu antioksidativnu zaštitu i optimalno zdravlje; mogu štititi od UV zračenja i potpomoći normalnoj i zdravoj funkciji jetre i srca.
Selen je esencijalni mineral, prisutan u tragovima. Ima značajnu ulogu u podršci i očuvanju imunog sistema, zahvaljujući snažnom antioksidativnom potencijalu.
Selenium tablete doprinose zaštiti ćelija od oksidativnog stresa, imaju ulogu u protekciji štitaste žlezde, srca, jetre i prostate.
Utvrđeno je da se redovnom primenom selena može u značajnoj meri regulisati povišeni nivo holesterola.
• Osobama koje žele snažnu podršku otpornosti organizma;
• Osobama koje žele da unaprede zdravlje štitaste žlezde;
• Osobama koje žele da uspore proces starenja;
• Osobama koje su često izložene štetnom dejstvu slobodnih radikala;
• Osobama koje puše, konzumiraju alkohol, ili se nezdravo hrane;
Odrasli i deca starija od 12 godina jednu tabletu dnevno.

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaVrati se u shop