za porudžbine preko 5000 RSD beplatna dostava

SAMOČISTEĆA BARIJERNA SREBRNA MASKA SA JONIMA SREBRA I ZEOLITOM, ZA ODRASLE

141.91 rsd

Srebrna maska, kreirana ultrazvučnom jonizacijom, u troslojnu, zaštitnu tkaninu, trajno integriše jone srebra, nanočestice srebra i zeolit klinoptilolit u nevidljivi molekularni film (1-2 mikrometra debljine) i…

Srebrna maska, kreirana ultrazvučnom jonizacijom, u troslojnu, zaštitnu tkaninu, trajno integriše jone srebra, nanočestice srebra i zeolit klinoptilolit u nevidljivi molekularni film (1-2 mikrometra debljine) i tako pruža najefikasniju zaštitu od patogenih mikroorganizama.
Preporučuje se za:
Zaštitu od patogenih mikroorganizama, polena i prašine.
Upotreba:
Ono što Srebrnu masku izdvaja od ostalih maski na tržištu je to što se može koristiti višekratno, sve do momenta dok se fizički ne uništi, ne polije vodom ili dok se značajno ne zaprlja.
Uz svakodnevno nošenje traje i do 30 dana.
U toku dana Srebrna maska se u kontinuitetu može nositi do 3 sata, nakon čega je treba skinuti, odložiti na ravnu površinu i tako ostaviti do 20 minuta, kako bi svojstva jona srebra, nanočestica srebra i zeolita za to vreme neutralisala patogene mikroorganizme.
Ovo je takozvani proces „samočišćenja” Srebrne maske, jedine na tržištu koja obezbeđuje sigurnu zaštitu od infekcija.
30 dana upotrebe
Visoka efikasnost jona srebra i nanočestica srebra (99,99%) u neutralizaciji patogena
Sposobnost samočišćenja
Dimenzija: 17x10cm
Koloidno srebro na patogene mikroorganizme deluje na tri načina: joni srebra reaguju tako što se vezuju za lipoproteinski sloj ćelijskog zida patogenog mikroorganizma. Takođe, mogu reagovati i sa enzmimima, blokirajući njihovu funkciju i onesposobljavajući tako funkcionisanje mikroorganizma. Nanočestice srebra penetriraju kroz ćelijsku membranu patogenog mikroorganizma, pri čemu ih ćelija, koja ih prepoznaje kao hranu, sama pušta unutra. Po principu „Trojanskog konja“ kada uđu u ćeliju, vezuju se za metoboličke enzime ili za DNK i potpuno razaraju ćeliju patogena iznutra. Oksidativnim procesima srebra u dodiru sa kiseonikom i vodom nastaju takozvane oksidativne vrste kiseonika (ROS). To su izuzetno reaktivni radikali koji momentalno reaguju sa ćelijskim zidom patogena i momentalno ga razaraju, pri čemu uništavaju mikroorganizam.
Zeolit klinoptilolit utiče na sposobnost imunološkog sistema da se suprotstavi infekciji i ima snažan uticaj na smanjenje nivoa slobodnih radikala. Poseduje snažno mikrobiološko dejstvo, jer vezuje bakterije poput Pseudomonas aeruginosa, Staphylococcus aureus, Escherichie coli i drugih. Zeolit integrisan u tkaninu Srebrne maske poseduje svojstvo da smanji procenat već udahnutih PM10 čestica. S obzirom na to da zeolit podleže procesu jedinstvene tribomehaničke mikronizacije i aktivacije, dodatkom jona srebra i nanočestica srebra njihova se antimikrobna svojstva multipliciraju.

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaVrati se u shop