za porudžbine preko 5000 RSD beplatna dostava

RUSKI BALSAM 200ml

701.25 rsd

Ruski balsam je proizvod formulisan na bazi kapsaicina, izolovanog iz ploda ljute paprike, koji ispoljava lokalno antiinflamatorno dejstvo. Na mestu nanošenja, poboljšava cirkulaciju sto dovodi do povećanja lokalnog…

Ruski balsam je proizvod formulisan na bazi kapsaicina, izolovanog iz ploda ljute paprike, koji ispoljava lokalno antiinflamatorno dejstvo. Na mestu nanošenja, poboljšava cirkulaciju sto dovodi do povećanja lokalnog protoka krvi izazivajući prijatan osećaj zagrevanja.
Ruski balsam se koristi za ublažavanje mišićno-skeletnih bolova, napetosti i ukočenosti zglobova, praćenih otokom. Pomaže kod osteoartroze, sportskih povreda, grčeva mišića, ukočenog vrata i bolova u leđima (lumbalni sindrom). Zbog dugotrajnog toplotnog efekta, pomaže kod svih reumatskih tegoba koje su posebno izražene u hladnijem delu godine.
Preporučuju se kod:
-reumatskih tegoba, grčeva i bolova mišića
-napetosti i ukočenosti u zglobovima
-oslabljene periferne cirkulacije
Sastav:
-kapsaicin
-etarsko ulje zimzelena
-etarsko ulje eukaliptusa
-etarsko ulje lavande
-etarsko ulje ruzmarina
-kamfor
Kapsaicin se vezuje za specifične receptore, osetljive na spoljne nadražaje i visoku temperaturu, stvarajući nervni impuls koji se u mozgu interpretira kao žarenje i osećaj peckanja. Ovo na određeni način dovodi do „zavaravanja“ moždanih senzornih zona te povećanja praga tolerancije za bol. Kontinuiranom, lokalnom primenom, kapsaicin dovodi do smanjenja osećaja bola i upale. Formulacija je upotpunjena etarskim uljem zimzelena koji je bogat prirodni izvor metil salicilata i deluje kao prirodni analgetik. Primenjen na bolno mesto značajno doprinosi smanjenju bola kod svih mišićno-skeletnih problema, praćenih otokom.
Upotreba
Naneti balsam nekoliko puta dnevno na bolno mesto i kružnim pokretima utrljati proizvod do potpunog upijanja. Efekat zagrevanja se javlja nakon par minuta.

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaVrati se u shop