za porudžbine preko 5000 RSD beplatna dostava

REISHI MUSHROOM – 150g

3,410.37 RSD

Reishi ili lek kraljeva koristi se već vekovima u Kineskoj medici. Ova biljka za koju se veruje da produžava život, svojim antiinflamatornim i antibakterijskim dejstvom čini jak odbrambeni mehanizam organizam…

Reishi ili lek kraljeva koristi se već vekovima u Kineskoj medici. Ova biljka za koju se veruje da produžava život, svojim antiinflamatornim i antibakterijskim dejstvom čini jak odbrambeni mehanizam organizam. Dokazano je da Reishi (Ganoderma lucidum) ima jak antikancerogeni efekat i u svetu se koriste kao zvanično sredstvo u borbi protiv mnogih vrsta zloćudnih tumora.
Primena:
-podrška antikancerogenoj terapiji
-štit kardiovaskularnog, endokrinog i digestivnog sistema
-jačanje imuniteta
Sastav:
Suvi ekstrakt pečurke reiši (Ganoderma lucidum) 10:1
Delovanje:
Raishi spada u grupu jestivih pečurki sa veoma bogatim nutritivnim sastojcima. Ova biljka svojim imunoaktivatornim i imunomodulatornim dejstvom daju podršku antikancerogenoj terapiji. Takođe antibakterijskim i antiinflamatornim efektom stvara jak štit kardiovaskularnom,endokrinom i digestivnom sistemu. Jača imunitet i daje snagu organizmu.
Upotreba
Rastvoriti 500 mg (1 merica) tri puta dnevno u bilo kojoj vrsti pića, kao što je kafa, čaj ili koktel. Konzumirajte odmah nakon pripreme.

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaVrati se u shop