za porudžbine preko 5000 RSD beplatna dostava

QUERCETIN- 90 vege kapusa

2,675.97 rsd

Kvarcetin iz cveta japanskog bagrema na vrlo efikasan način smanjuje simptome alergija i napada astme. Ukoliko se sa konzumiranjem kvarcetina počne na vreme, on može potpuno sprečiti…

Kvarcetin iz cveta japanskog bagrema na vrlo efikasan način smanjuje simptome alergija i napada astme. Ukoliko se sa konzumiranjem kvarcetina počne na vreme, on može potpuno sprečiti pojavu alergijske reakciije!
Quercetin je hidrosolubilan bioflavonoid koji pokazuje jaku antioksidantnu i antiinflamatornu aktivnost, naročito na nivou zaštite ćelijske strukture i krvnih sudova od razornog dejstva slobodnih radikala.
Preporučuje se jer:
– Smanjuje simptome alergija
– Održava normalan nivo histamina kod alergijskih reakcija
– podržava zdravlje respiratornog sistema kod bronhitisa I astme
– jača imunološki sistem
Sastav:
Cvet japanskog bagrema (Sophora Japonica) u prahu 250 mg
Suvi ekstrakt ploda acerole( Malphigia glabra) 50 mg
Od čega Vitamin C 12,5 mg
Suvi ekstrakt šipka 30 mg
Od čega Vitamin C 21 mg
Delovanje:
Kvarcetin ima antihistaminisko dejstvo, tako što smanjuje nivo histamina ublažavanjem alergijske reakcije. Kvarcetin svojim antioksidativnim i antiinflamatornim dejstvom jača imuni odgovor organizma , sprečava infekcije i štiti kardiovaskularni i respiratorni sistem
Plod acerole predstavlja značajan nutritivni izvor vitamina C kao i pektina,vitamina B grupe, proteina i mineralnih materija. Pored toga šipurak takođe povećava koncentraciju vitamina C,B grupe kao i mineralnih materija čime se dodatno jača imuni odgovor organizma od bakterija i virusa.
Upotreba
1 kapsula dnevno sa dosta tečnosti.

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaVrati se u shop