za porudžbine preko 5000 RSD beplatna dostava

PropoMucil® tablete

Kategorija:

2,040.00 rsd

PropoMucil® tablete su jedinstvena kombinacija dva sastojka: standardizovanog ekstrakta propolisa i N-acetilcisteina koji brzo i direktno razlaže sekret u disajnim putevima! Olakšava disanje i smanjuje zapušenost u…

PropoMucil® tablete su jedinstvena kombinacija dva sastojka: standardizovanog ekstrakta propolisa i N-acetilcisteina koji brzo i direktno razlaže sekret u disajnim putevima! Olakšava disanje i smanjuje zapušenost u grudima. Sprečava širenje bakterijskih, virusnih i gljivičnih infekcija. Pomaže u jačanju imuniteta! Propolis je prirodni antimikrobik koji dodatno smiruje iritirane sluznice. Propolis uništava viruse, bakterije i gljivice. N-acetilcistein je efikasan u tretmanu simptoma oboljenja disajnih puteva praćenih stvaranjem šlajma. N-acetilcistein je antioksidans i snažan mukolitik koji smanjuje viskoznost mukoznog sekreta, razlaže i olakšava izbacivanje šlajma. Pakovanje sadrži 60 tableta i namenjeno je za dugotrajnu primenu.
Namena
PropoMucil® tablete su prirodni preparat koji doprinosi razlaganju sekreta i olakšanom iskašljavanju. Sprečava pogoršanje tegoba pacijanata sa bronhitisom i hroničnom opstruktivnom bolešću pluća.
Način primene:
Odrasli i deca starija od 12 godina 2 puta dnevno po 1 tableta.
Deca uzrasta od 3 do 12 godine 1 tableta dnevno.
Tableta se moze podeliti zbog lakšeg gutanja.
Dejstvo:
Deluje antioksidantno, protivupalno i jača imunski sistem, pomaže u sprečavanju pogoršanja hronične opstruktivne bolesti pluća.
Sastav
1 tableta sadrži:
-Propolis bogat polifenolima – 40mg
-N-acetilcistein – 300 mg

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaVrati se u shop