za porudžbine preko 5000 RSD beplatna dostava

PropoMucil®  PretPrehlada, prašak za pripremu napitka 5 kesica

Kategorija:

522.75 rsd

PropoMucil® PretPrehlada prašak za pripremu napitka na bazi ekstrakata acerole (prirodnog vitamina C), đumbira i propolisa standarizovan na 12% ukupnih polifenola, sa medom, N-acetilcisteinom i cinkom. Uzima se na…

PropoMucil® PretPrehlada prašak za pripremu napitka na bazi ekstrakata acerole (prirodnog vitamina C), đumbira i propolisa standarizovan na 12% ukupnih polifenola, sa medom, N-acetilcisteinom i cinkom. Uzima se na prvi znak prehlade, gripa, za jačanje odbrane organizma (imuniteta), pomaže u sprečavanju prehlade i infekcije. Đumbir doprinosi prirodnoj odbrani organzima, održavanju zdravlja disajnih puteva, normalne sekrecije u respiratornom sistemu, prirodnom procesu disanja, podizanju imuniteta i ima antioksidativno delovanje. N-acetilcistein efikasan u tretmanu simptoma oboljenja disajnih puteva praćenih stvaranjem šlajma. N-acetilcistein je antioksidans i kao snažan mukolitik smanjuje viskoznost mukoznog sekreta, razlaže i olakšava izbacivanje šlajma. Organski med doprinosi eliminaciji virusa i bakterija, deluje umirujuće na kašalj, ima antioksidativno delovanje. Prirodni vitamin C i cink doprinose normalnoj funkciji imunskog sistema i zaštiti ćelija od oksidativnog stresa. Ukus limete, limuna i nane.
Namena:
Na prvi znak prehlade, gripa, za jačanje odbrane organizma (imuniteta), pomaže u sprečavanju infekcije.
Način primene:
Odrasli i deca starija od 6. godine 2 kesica dnevno.
Dejstvo:
PropoMucil® PretPrehlada sadrži kombinaciju prirodnih sastojaka koji doprinose jačanju odbrane organizma (imuniteta) i pomažu sprečavanju prehlade i infekcija.
Sastav:
Propolis, đumbir, med, vitamin C i cink.

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaVrati se u shop