za porudžbine preko 5000 RSD beplatna dostava

Propomucil® prašak 600 mg, 5 kesica

Kategorija:

Original price was: 562.50 rsd.Current price is: 478.13 rsd.

PropoMucil® je jedinstvena kombinacija dva inovativna sastojka: standardizovanog ekstrakta propolisa i N-acetilcisteina koji brzo i direktno razlaže sekret u disajnim putevima! Olakšava disanje i smanjuje zapušenost u…

PropoMucil® je jedinstvena kombinacija dva inovativna sastojka: standardizovanog ekstrakta propolisa i N-acetilcisteina koji brzo i direktno razlaže sekret u disajnim putevima! Olakšava disanje i smanjuje zapušenost u grudima. Sprečava širenje bakterijskih, virusnih i gljivičnih infekcija. Pomaže u jačanju imuniteta! Propolis je prirodni antimikrobik koji dodatno smiruje iritirane sluznice. Propolis uništava viruse, bakterije i gljivice. N-acetilcistein je efikasan u tretmanu simptoma oboljenja disajnih puteva praćenih stvaranjem šlajma. N-acetilcistein je antioksidans i snažan mukolitik koji smanjuje viskoznost mukoznog sekreta, razlaže i olakšava izbacivanje šlajma.
Namena:
Kod osoba sa problemima disajnih puteva praćenih stvaranjem šlajma, pomaže kod osoba sa akutnim i hroničnim bronhitisom, hroničnom opstruktivnom bolešću pluća (HOBP), emfizema, upale uva, upale pluća, sinuzitisa, prehlade i gripa, kod produktivnog kašlja.
Način primene:
Odrasli i deca starija od 14. godine 1 kesica praška, rastvorenog u vodi.
Dejstvo:
PropoMucil® je jedinstvena kombinacija standardizovanog ekstrakta propolisa koji deluje antimikrobno i N-acetilcisteina, koji brzo i direktno razlažu sekret u disajnim putevima. Olakšava disanje i smanjuje zapušenost u plućima.
Sastav:
N-acetilcistein, propolis standarizovan na 12% ukupnih polifenola.

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaVrati se u shop