za porudžbine preko 5000 RSD beplatna dostava

PROPOMINT ISLANDSKI LIŠAJ SIRUP 150g

Kategorija:

599.25 rsd

Propomint® Islandski lišaj je tečni dodatak ishrani namenjen deci i odraslima, formulisan na bazi propolisa, islandskog lišaja, bobica crne zove i vitamina C. Zahvaljujući efektima aktivnih sastojaka…

Propomint® Islandski lišaj je tečni dodatak ishrani namenjen deci i odraslima, formulisan na bazi propolisa, islandskog lišaja, bobica crne zove i vitamina C. Zahvaljujući efektima aktivnih sastojaka, Propomint® Islandski lišaj doprinosi jačanju imuniteta i ispoljava povoljno delovanje u stanjima prehlade i gripa. Njegova preventivna primena pruža odličnu zaštitu od virusa, pa se preporučuje u periodima kada je učestala pojava respiratornih infekcija.
Prijatnog je ukusa maline.
Propomint® Islandski lišaj se preporučuje:
-za jačanje imuniteta kod dece i odraslih
-za pravilnu funkciju respiratornog sistema
-kod upale grla, prehlade i gripa
-kod suvog kašlja i promuklosti
Sastav:
-Standardizovani ekstrakt propolisa
-Islandski lišaj
-Crna Zova
-Vitamin C
Islandski lišaj je važan za pravilnu funkciju respiratornog sistema i njegova primena rezultira ublažavanjem osećaja iritacije i grebanja grla i ždrela. Islandski lišaj se tradicionalno koristi za simptomatsku terapiju oralne i faringealne iritacije praćene suvim kašljem jer sadrži sluzi koje oblažu i štite sluznicu gornjih disajnih puteva, što dovodi do ublažavanja suvog kašlja.
Ekstrakt ploda zove poseduje snažnu antioksidativnu, antivirusnu i imunostimulativnu aktivnost. Plod zove je bogat flavonoidima (antocijanima), mineralima i vitaminima B1, B2, B6 i C.
Klinički su dokazana pozitivna dejstva ploda crne zove u pogledu smanjenja intenziteta i trajanja simptoma virusnih infekcija gornjih delova respiratornog trakta. U studijama je pokazano da aktivne komponente ekstrakta ploda crne zove vezivanjem za virus onemogućavaju njegov ulazak u ćelije, inhibiraju replikaciju virusa i poboljšavaju imuni odgovor stimulacijom sinteze određenih citokina.
U Propomint® Islandski lišaj je inkorporiran ekstrakt propolisa proizveden specijalnom, patentiranom M.E.D.® tehnologijom ekstrakcije. Dobijeni propolis ekstrakt je standardizovan na polifenole, gde je za povoljne efekte na imuni sistem i zdravlje gornjih disajnih puteva najznačajniji prisutni polifenolni kompleks kvercetina, apigenina, pinobanksina, krisina, pinocembrina i galangina. Antibakterijsko, antioksidativno i antinflamatorno dejstvo Propolis M.E.D.® ekstrakta je posebno korisno u prevenciji i tretmanu respiratornih infekcija.
Vitamin C doprinosi pravilnoj funkciji imunog i nervnog sistema, smanjenju umora i iscrpljenosti i zaštiti ćelija od oksidativnog stresa.
Upotreba
Prema priloženom uputstvu

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaVrati se u shop