za porudžbine preko 5000 RSD beplatna dostava

PharmaS HelicoBalans, 20 kapsula

Kategorija:

981.75 rsd

PharmaS Helicobalans je jedinstveni 2 u 1 koncept, koji deluje kao pomoć u eradikaciji Helicobacter pylori i u obnovi crevne mikrobiote koja je dovedena u disbalans. Namena Koristi se za prirodno…

PharmaS Helicobalans je jedinstveni 2 u 1 koncept, koji deluje kao pomoć u eradikaciji Helicobacter pylori i u obnovi crevne mikrobiote koja je dovedena u disbalans.

Namena
Koristi se za prirodno lečenje gastritisa uzrokovanog infekcijom Helicobacter pylori, kao pomoć u konvencionalnoj terapiji eradikacije Helicobacter pylori, za smanjenje količine Helicobacter pylori u GIT-u za vreme prekomernog opterećenja ili psihički stresnih situacija.

Način primene
-Dve kapsule na dan (najbolje ujutro i uveče)
U slučaju korišćenja antibiotika uzeti 3 sata nakon antibiotika

Dejstvo
PharmaS Helicobalans je jedinstveni 2 u 1 koncept, koji deluje kao pomoć u eradikaciji Helicobacter pylori i u obnovi crevne mikrobiote koja je dovedena u disbalans. Umanjuje učestalost nuspojava uzrokovanih antibiotikom u gastrointestinalnom traktu i dijareje uzrokovane antibioticima, smanjuje učestalost i trajanje infektivnih dijareja, uključujući i dijareje uzrokovane rotavirusom, i pomaže u eradikaciji (patogenih) bakterija u GIT-u , uključujući Helicobacter pylori.

Sastav
1 kapsula sadrži:
100,00 mg Pylopass™ (inaktivirana kultura Lactobacillus reuteri)
najmanje 1•10^9 cfu* liofilizirana kultura Bifidobacterium animalis ssp. lactis BLC1, u trenutku proizvodnje
2 kapsule sadrže:
200,00 mg Pylopass™ (inaktivirana kultura Lactobacillus reuteri)
najmanje 2•10^9 cfu* liofilizirana kultura Bifidobacterium animalis ssp. lactis BLC1, u trenutku proizvodnje

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaVrati se u shop