za porudžbine preko 5000 RSD beplatna dostava

PANTHENOL RASTVOR 100ML GAL

376.13 rsd

Delovanje: Dekspantenol, aktivan sastojak Pantenol rastvora, pretvara se u organizmu u pantotensku kiselinu. Aktivni oblik pantotenske kiseline u tkivima je koenzim A. Koenzim A je neophodan za metabolizam ugljenih hidrata, masti…

Delovanje:
Dekspantenol, aktivan sastojak Pantenol rastvora, pretvara se u organizmu u pantotensku kiselinu. Aktivni oblik pantotenske kiseline u tkivima je koenzim A. Koenzim A je neophodan za metabolizam ugljenih hidrata, masti i belančevina, sintezu steroidnih hormona i detoksikaciju nekih proizvoda metabolizma. Na nivou zdrave kože i kose ovi procesi pomažu u očuvanju pravilne funkcije, a kod oštećene kože i kose stimulišu regeneraciju.
Pantenol rastvor primenjuje se u tretmanu:
-opekotina, oderotina i drugih povreda kože i sluzokože,
-zapaljenja kože izazvanih prekomernim sunčanjem ili trenjem,
-poremećaja rastenja kose: usporeno rastenje, krta i tanka vlas, nedovoljno pigmentisana vlas bez sjaja,
-oštećenja kose izazvanim kozmetičkim sredstvima ili kozmetičkim tretmanima: bojenjem, mini valom, sušenjem i feniranjem, sprečavanja ,,cvetanja“ dugačke ili kozmetički tretirane kose.
Sastav:
1ml rastvora sadrži: dekspantenola 50 mg
Način primene:
Pantenol rastvor primenjuje se, nerazblažen ili razblažen vodom u odnosu 1:1, za ispiranje i oblaganje povreda i promena na koži.
Pantenol rastvor primenjuje se, razblažen vodom u odnosu 1:5, za ispiranje povreda i promena na sluzokoži.
Za tretman oštećene kose, Pantenol rastvor se, nerazblažen ili razblažen vodom u odnosu 1:1, 2 puta dnevno utrljava u vlasište.
Pakovanje: 100ml

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaVrati se u shop