za porudžbine preko 5000 RSD beplatna dostava

Pampers Pants, veličina 4, 52 kom.

Kategorija:

2,088.45 rsd

Da biste bili sigurni da su noći suve tu je Pampers Pants. Sa mikro perlama koje zaključavaju vlažnost, obezbediće i do 12 sati bez vlažnosti za…

Da biste bili sigurni da su noći suve tu je Pampers Pants.
Sa mikro perlama koje zaključavaju vlažnost, obezbediće i do 12 sati bez vlažnosti za vašu bebe u pelenama koje se lako menjaju. Extra-sleep sloj brzo upija tečnost i zaključava je daleko od bebine kože. Elastične trake sa svih strana, oko struka i otvori za noge omogućavaju da pelene savršeno odgovaraju vašoj bebi. Mikropore omogućavaju da se vlažnost i isparenja kreću od unutra ka spolja održavajući vašu bebu suvom. Napravljene od materijala mekog poput pamuka kako bi se Vaša beba osećala prijatno u pelenama u obliku gaćica.
Maksimalna udobnost i optimalna zaštita kože omogućena od strane Pampersa. • Upijajući sloj pruža još mekši osećaj pelene za vašu bebu, zadržava vlažnost i nečistoću. • Mekani i osetljivi materijali, za najfiniji dodir na bebinoj koži (pelene ne sadrže paperjaste ostatke). • Vidljivo kada pelenu treba promeniti, zahvaljujući pokazatelju vlažnosti.• Omogućava koži da diše putem vazdušnih kanala, tako da je bebina koža suva do 12 sati.
Upotreba:
Stavite Pampers Pants jednim potezom i lako ih uklonite tako što ćete ih pocepati sa strane.
Proizvod ne sadrži pamuk
Pakovanje sadrži 52 komada

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaVrati se u shop