za porudžbine preko 5000 RSD beplatna dostava

OXIVITAL DIRECT 20 KESICA

Kategorija:

484.50 rsd

OxiVital Direct je dodatak ishrani na bazi oligoelemenata cinka, selena, bakra i vitamina C koji udruženim delovanjem doprinose jačanju imunog sistema i pružaju zaštitu od dejstva slobodnih…

OxiVital Direct je dodatak ishrani na bazi oligoelemenata cinka, selena, bakra i vitamina C koji udruženim delovanjem doprinose jačanju imunog sistema i pružaju zaštitu od dejstva slobodnih radikala. U jednoj kesici Oxivital Direct–a nalazi se maksimalna doza cinka i to u u obliku cink citrata koji poseduje odličnu bioraspoloživost. Zbog uticaja cinka na smanjenje apsorpcije bakra, preporučuje se paralelna suplementacija ova dva minerala.
OxiVital Direct je prijatnog ukusa crne ribizle, formulisan bez šećera, sa veštačkim zaslađivačima, te je pogodan i za primenu kod dijabetičara.
OxiVital Direct se preporučuje:
-za jačanje odbrambenih sposobnosti organizma i održavanje pravilnog metabolizma
-kod povećanih psihičkih i fizičkih napora, kao i za smanjenje umora i iscrpljenosti
-za zdraviji izgled kože, kose i noktiju
Sastav:
-Cink
-Selen
-Bakar
-Vitamin C
Cink je esencijalni element čiji manjak u organizmu može dovesti do pada imuniteta, povećane učestalosti infekcija, sporog zarastanja rana i drugih poremećaja.
Selen je deo antioksidativnog sistema, učestvuje u detoksikaciji organizma i važan je za zdravlje štitne žlezde.
Bakar učestvuje u stvaranju energije u telu i doprinosi pravilnom funkcionisanju imunog i nervnog sistema. Štiti ćelije od oksidativnog stresa i ima značajnu ulogu u pigmentaciji kose i kože.
Vitamin C ima važnu ulogu u jačanju imuniteta i povećanju otpornosti organizma na infekcije. U telu se brzo razgrađuje pa je neophodno svakog dana obezbediti njegov adekvatan unos. Vitamin C smanjuje trajanje i intenzitet simptoma kod respiratornih infekcija.
Upotreba
Deca od 12 godina i odrasli: 1 kesica dnevno. Isprazniti sadržaj jedne kesice u usta, pustiti da se polako otopi i progutati.

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaVrati se u shop