za porudžbine preko 5000 RSD beplatna dostava

OTO PREVENT MULTICLEAN, SPREJ RASTVOR ZA DEZINFEKCIJU UŠNE DUPLJE I APARATA, 30ml

Kategorija:

612.00 rsd

Oto prevent multiclean sprej je sredstvo namenjeno za higijenu ušne duplje, ali može se koristiti i za čišćenje slušnih aparata, slušalica za mobilni telefon, bluetooth slu…

Oto prevent multiclean sprej je sredstvo namenjeno za higijenu ušne duplje, ali može se koristiti i za čišćenje slušnih aparata, slušalica za mobilni telefon, bluetooth slušalica i slično.
Oto prevent multiclean sprej pruža pouzdanu zaštitu od mikroorganizama i smanjuje rizik od infekcija i upala u uhu. Sadrži vodonik-peroksid i etarsko ulje čajevca koji deluju antiseptično. Oto prevent multiclean sprej efikasno uklanja cerumen i druge nečistoće sa slušalica i slušnih aparata, ostavljajući prijatan miris. Održavanje redovne higijene slušalica i slušnih aparata pruža prevenciju od infekcija ušne duplje, a takođe se produžava vek slušnih aparata.
Preporučuje se :
-za održavanje higijene uva
-kod prekomernog stvaranja cerumena (ušne masti)
-kod formiranog ceruminoznog čepa
-osobama koje nose slušne aparate
Sastav:
-Voda
-Hidrogenizovano ricinusovo ulje
-Vodonik-peroksid
-Etarsko ulje čajevca
-Dinatrijum EDTA
Vodonik peroksid u dodiru sa vodom oslobađa nascentni kiseonik koji deluje antiseptično, što doprinosi prevenciji infekcija spoljašnjeg uva. Etarsko ulje čajevca je poznati antimikrobni agens koji štiti od infekcije gljivicama ili bakterijama.
Upotreba
Prema priloženom uputstvu

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaVrati se u shop