za porudžbine preko 5000 RSD beplatna dostava

OSVEŽIVAČ DAHA SA JONIMA SREBRA

Original price was: 546.00 rsd.Current price is: 464.10 rsd.

Prirodna, antimikrobna formula – koloidni rastvor srebra, pojačana ekstraktima mente i morača, pomaže u eliminaciji lošeg zadaha iz usta i stimuliše lučenje pljuvačke, čiji je…

Prirodna, antimikrobna formula – koloidni rastvor srebra, pojačana ekstraktima mente i morača, pomaže u eliminaciji lošeg zadaha iz usta i stimuliše lučenje pljuvačke, čiji je nedostatak, takođe, jedan od uzročnika neprijatnog zadaha. Zahvaljujući blagotvornim svojstvima svojih sastojaka, pruža dodatnu pomoć u održavanju oralne higijene, ostavljajući za sobom prijatan i svež dah.
Preporučuje se za:
-Svakodnevnu higijenu usne duplje
-Uklanjanje lošeg zadaha
-Eliminaciju patogena i anaerobnih bakterija
Upotreba:
Bočicu usmeriti ka usnoj šupljini i pritisnuti 2-3 puta kako bi se raspršio sadržaj. Postupak ponavljati više puta u toku dana. Nakon upotrebe ne konzumirati hranu i piće u narednih 20 minuta, kako bi sprej imao puno dejstvo. Proizvod može koristiti samo jedna osoba i koristi se do prestanka pojave simptoma.
Sastav:
Prečišćena demineralizovana voda sa koloidnim srebrom, etil alkohol, glicerin, suvi ekstrakt mente, suvi ekstrakt morača.
Koloidni rastvor srebra u preparatu eliminiše patogene mikroorganizme koji stvaraju sumporna jedinjenja neprijatnog mirisa, zbog čega uglavnom i dolazi do lošeg zadaha. Na taj način uklanjaju se i patogeni mikroorganizmi sa površine jezika – savršena podloga za zadržavanje bakterija i njihov rast. Zahvaljujući blagotvornim svojstvima svojih sastojaka, Osveživač daha pruža dodatnu pomoć u održavanju oralne higijene, ostavljajući za sobom prijatan i svež dah.

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaVrati se u shop