za porudžbine preko 5000 RSD beplatna dostava

Oestrofact SILVER protect gel 25ml

Kategorija:

1,275.00 RSD

Oestrofact SILVER protect je zaštitni krem-gel namenjen kao pomoć u prevenciji genitalnog herpesa, naročito kao profilaksa rekurentnih infekcija i kao pomoć u tretmanu bakterijskih, gljivičnih i virusnih…

Oestrofact SILVER protect je zaštitni krem-gel namenjen kao pomoć u prevenciji genitalnog herpesa, naročito kao profilaksa rekurentnih infekcija i kao pomoć u tretmanu bakterijskih, gljivičnih i virusnih infekcija, kao što su kandidijaza, polne bradavice (kondilomi) i kaopomoć u tretmanu postporodajnih lezija.
Medicinsko sredstvo Oestrofact® SILVER protect je zaštitni krem-gel namenjen kao pomoć u prevenciji genitalnog herpesa, naročito kao profilaksa rekurentnih infekcija i kao pomoć u tretmanu bakterijskih, gljivičnih i virusnih infekcija, kao sto su kandidijaza, polne bradavice (kondilomi) i kao pomoć u tretmanu postporodajnih lezija. Formira zaštitnu barijeru na leziji u cilju izolacije i zaštite tkiva od spoljnih stetnih agenasa.
Oestrofact® SILVER protect je krem-gel na bazi TIAB® kompleksa mikrokristalnog titanijum-dioksida sa kovalentno vezanim jonima srebra, cilj je osnovno delovanje stvaranje barijere koja štiti tkiva i stvaranje najboljih uslova za sprečavanje rekurentnih bakterijskih, gljivičnih i virusnih infekcija, posebno usled prisustva herpesa.
Prisustvo dimetikona u proizvodu značajno doprinosi efektu formiranja filma koji pomaže u stvaranju zaštitne barijere. Pored toga, zahvaljujući karakteristikama i pomoćnoj funkciji komponenata koje ulaže u sastav proizvoda, Oestrofact® SILVER protect postže hidrantni efekat.
Aloe vera ima hidrirajuće, osvežavajuće i umirujuće delovanje, zahvaljujući prisustvu vitamina, minerala i aminokiselina, koji brzo olaksavaiju tipične tegobe izazvane upalom, poput svraba i peckanja izazvanih herpesom iii prisustvom kandide iii polnih bradavica (kondiloma); takode, daje tonus i elastlčnost tkivu, ubrzava proces zarastanja rana i pomaže u održavanju fiziološkog odbrambenog mehanizma.
Oestrofac®t SILVER protect ima dvostruko dejstvo:
• izoluje regiju na koju se aplikuje od spoljašnjih štetnih mikobioloških agenasa,
• ograničava kolonizaciju mikroorganizama u području primene, čime stvara najbolje moguće uslove za regeneraciju tkiva.
Upotreba:
1) Pre upotrebe, ocistite povrsinu koja se tretira i dobro osušite.
2) Nanesite tanki sloj krem-gela na zahvaćeno područje.
3) Ne masirajte.
Nanosite proizvod jednom dnevno u trajanju od sedam dana. Krem-gel treba nanositi na područja koja su obično pogodena bakterijskim, gljivičnim iii virusnim infekcijama, kada se jave prvi simptomi (svrab, peckanje, nelagodnost, itd.l.)
Sastav:
Yoda, PPG-15 stearil etar, steareth-2, stearinska kiselina, glicerin, TIAB® (mikrokristalni titanijum-dioksid sa kovalentno vezanim jonima srebra), cetearil alkohol, dimetikon, steareth-21, ekstraktA/oe barbadensis, etilheksilglicerin, natrijum-hijaluronat, tokoferil-acetat, benzalkonijum-hlorid, heksamidin-diizetionat, dinatrijum• EDTA, natrijum-hidroksid.

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaVrati se u shop