za porudžbine preko 5000 RSD beplatna dostava

Nuronorm

Kategorija:

Original price was: 2,100.00 rsd.Current price is: 1,680.00 rsd.

NURONORM® je inovativni dodatak ishrani koji sadrži alfa lipoinsku kiselinu, Zn, L-karnozin i kompleks vitamina B grupe. Zbog različite farmakokinetike sastojaka tableta NURONORMa je proizvedena po jedinstvenoj tehnologiji dvoslojne tablete sa brzim i modifikovanim oslobadjanjem .Time su omogućeni najbolja bioraspoloživost svih aktivnih komponenata i duže održavanje terapijske koncentracije alfa lipoinske kiseline.Nuronorm deluje antioksidativno, antiinflamatorno, metabolički, analgetski, i ispoljava direktno dejstvo na periferni nerv i mikrocirkulaciju. Potvrdjeno u kliničkim studijama.

NURONORM® je inovativan dodatak ishrani koji sadrži alfa lipoinsku kiselinu, Zn, L-karnozin i kompleks vitamina B grupe.

Alfa lipoinska kiselina se zahvaljujući svojoj hemijskoj strukturi dobro distribuira i u vodenoj sredini i u masnom tkivu i tako štiti ćelije čitavog organizma od štetnih uticaja slobodnih radikala.
U organizmu ima višestruku ulogu:
– neutrališe slobodne radikale i tako sprečava oštećenje ćelije;
– učestvuje u obnavljanju drugih antioksidanasa kao što su vitamini C i E i koenzima Q10, kada je njihov kapacitet tokom odvijanja fizioloških procesa iscrpljen;
– povećava sintezu glutationa, koji je neophodan za eliminaciju štetnih materija iz organizma.
Smatra se da alfa lipoinska kiselina sprečava ili usporava mnoge inflamatorne, degenerativne i metaboličke procese u organizmu i da deluje analgetski.
Cink u organizmu doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sistema, zaštiti ćelija od oksidativnog stresa, smanjuje rezistenciju na insulin i neophodan je element za izgradnju proteina.
L-Karnozin pomaže normalnom funkcionisanju ćelija i pokazuje sposobnost da podmladjuje ćelije koje se nalaze u procesu starenja i time im može povratiti normalnu funkciju tj produžiti im život.

Preporučuje se kao doddatak u tretmanu svih neuropatija, neuropatskog bola i ostalih poremećaja koji nastaju kao posledica oksidativnog stresa: poremećaji zbog komplikacija dijabetesa, lezije u procesu starenja i druga patološka stanja.

Doziranje i način primene:
Način upotrebe: Preporučena doza je jedna tableta dnevno pre jela

20 tableta u pakovanju

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaVrati se u shop