za porudžbine preko 5000 RSD beplatna dostava

Novalac 3 400g

Kategorija:

Original price was: 1,323.96 rsd.Current price is: 1,125.37 rsd.

Univerzalna mlečna formula Novalac 3 je namenjena za ishranu male dece od navršene prve godine života. Sadrži sve potrebne sastojke za rast i razvoj male dece (vitamine i…

Univerzalna mlečna formula Novalac 3 je namenjena za ishranu male dece od navršene prve godine života. Sadrži sve potrebne sastojke za rast i razvoj male dece (vitamine i minerale), dodate su omega-3 i omega-6 masne kiseline za optimalan razvoj vida i mozga, gvožđe, kalcijum i vitamin D. Formula je obogaćena maltodekstrinima, koji obezbeđuju dužu sitost deteta.
Preporučuje se od navršene prve godine života kao deo mešovite ishrane.
Upotreba:
Pomešati do vrha napunjenu mericu sa 30 ml flaširane vode. Broj merica zavisi od telesne težine i uzrasta deteta. Mlečna formula uvek treba biti sveže pripremljena. Otvorenu mlečnu formulu iskoristiti u roku od 3 nedelje.
Sastav je u skladu sa evropskim direktivama o dečijoj mlečnoj hrani, ne sadrži genetski modifikovane organizme (GMO), kao ni gluten.
Majčino mleko je najbolja hrana za odojčad. Mlečne formule se upotrebljavaju samo po savetu stručnjaka iz oblasti medicine, farmacije, ishrane ili druge stručne osobe koja je odgovorna za brigu o majci i detetu.
Pakovanje sadrži 400g.

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaVrati se u shop