za porudžbine preko 5000 RSD beplatna dostava

Novalac 2 400g

Kategorija:

1,125.37 rsd

Univerzalna mlečna formula Novalac 2 je namenjena za ishranu odojčadi starije od 6 meseci do navršene prve godine života. Sadrži sve potrebne sastojke za rast i razvoj…

Univerzalna mlečna formula Novalac 2 je namenjena za ishranu odojčadi starije od 6 meseci do navršene prve godine života. Sadrži sve potrebne sastojke za rast i razvoj odojčeta (vitamine i minerale), dodate su omega-3 i omega-6 masne kiseline za optimalan razvoj vida i mozga odojčeta. Formula je obogaćena maltodekstrinima, koji obezbeđuju dužu sitost odojčeta.
Preporučuje se odojčadi od 6.meseca pa do navršene prve godine života ukoliko nisu na dojenju ili su na delimičnom dojenju.
Upotreba:
Do vrha napunjena i do ruba poravnata priložena merica sadrži 4,3 g mlečne formule Novalac 2. Jednu mericu rastvoriti u 30 ml vode. Broj merica zavisi od telesne težine i uzrasta odojčeta. Mlečna formula uvek treba biti sveže pripremljena. Otvorenu mlečnu formulu iskoristiti u roku od 3 nedelje.
Sastav je u skladu sa evropskim direktivama o dečijoj mlečnoj hrani, ne sadrži genetski modifikovane organizme (GMO), kao ni gluten.
Majčino mleko je najbolja hrana za odojčad. Mlečne formule se upotrebljavaju samo po savetu stručnjaka iz oblasti medicine, farmacije, ishrane ili druge stručne osobe koja je odgovorna za brigu o majci i detetu.
Pakovanje sadrži 400g.

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaVrati se u shop