za porudžbine preko 5000 RSD beplatna dostava

MUSTELA® Hranljiva cold krema za lice 40ml

Kategorija:

1,083.75 rsd

Suva koža zahteva posebnu negu da bi zadržala mekoću i elastičnost… Vodeći računa o njoj uz pomoć Hranljive Cold kreme za lice obogaćene Cold…

Suva koža zahteva posebnu negu da bi zadržala mekoću i elastičnost…
Vodeći računa o njoj uz pomoć Hranljive Cold kreme za lice obogaćene Cold kremom, jača se i obnavlja kožna barijera, a ujedno i štiti od spoljnih uticaja.
Hranljiva Cold krema za lice ima hranjivo i zaštitno delovanje za svakodnevnu negu kože vaše bebe. Trenutno i dugotrajno umiruje i hrani suvu kožu zahvaljujući hranjivom i zaštitnom kompleksu (cold krema + ceramidi) i karite maslacu. Jača i štiti hidrolipidni sloj od štetnih spoljnih uticaja. Dubinski hrani kožu kako bi se očuvala njena prirodna zaštitna barijera.
Zahvaljujući novoj formuli obogaćenoj patentiranim sastojkom prirodnog porekla Avocado Perseose®, Hranljiva cold krema za lice jača kožnu barijeru i štiti snagu njenih matičnih ćelija.
Upotreba:
Nanesite ujutro i uveče na čisto i suvo lice i/ili, posebno na suva područja. Zaštitna i hranjiva Cold krema za lice se može koristiti od prvog dana. Za maksimalne rezultate, koristite je u kombinaciji sa ostalim Mustela zaštitnim i hranjivim proizvodima sa Cold kremom.

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaVrati se u shop