za porudžbine preko 5000 RSD beplatna dostava

Menovital 60 tableta

Kategorija:

2,709.38 RSD

Menovital® tablete su dodatak ishrani za ublaževanje simptoma peri- i postmenopauze. Rizom cimicifuge doprinosi odrzavanju smirenosti I komforu tokom menopause Sastav: Vitamin C ( L-askorbinska kiselina) vitamin E (D-alfa…

Menovital® tablete su dodatak ishrani za ublaževanje simptoma peri- i postmenopauze. Rizom cimicifuge doprinosi odrzavanju smirenosti I komforu tokom menopause
Sastav:
Vitamin C ( L-askorbinska kiselina)
vitamin E (D-alfa-tokoferol)
vitamin B6 (piridoksin-hidrohlorid)
gvožđe (gvožđe(II)-fumarat)
cink (cink-citrat)
L-tirozin
ekstrakt korena kineske anđelike (Angelica sinensis)
ulje semena lana (Linum usitatissimum)
ulje semena boraga (Borago officinalis)
suvi ekstrakt korena sibirskog žen šena (Eleuterococcus senticosus)
list žalfije u prahu (Salvia officinalis)
suvi ekstrakt semena soje (Glycine max)
cvet crvene dateline (Trifolium pratense)
suvi ekstrakt korena sladića (Glycyrrhiza glabra)
suvi ekstrakt rizoma cimicifuge (Cimicifuga racemosa)
suvi ekstrakt ploda konopljike (Vitex agnus castus)
Napomene:
Čuvati van domašaja male dece.
Dodatak ishrani nije nadoknada ili zamenauravnoteženoj ishrani.
Način čuvanja: Čuvati na suvom i hladnom mestu.
Jedan od najvecih izazova u životu svake žene je menopauza; nivo ženskih hormona, estrogena i progesterona počinje da opada u tom periodu. Ovo može da izazove neprijatne simptome kao što su vrucine, nocno znojenje, razdražljivost, promene raspoloženja i depresije.
Menovital® je originalna formulacija koja kombinuje niz vitamina kao što su vitamin B6, minerala I biljaka radi regulacije hormonske aktivnosti. Bogata je sojinim izoflavonima, žalfijom i drugim traditionalnim biljkama koje imaju uravnotežavajuća svojstva.Pomaže ženama da lakše prebrode hormonske disbalanse.
Žena pre, tokom i nakon menopauze koje imaju tegobe kao što su potištenost,razdražljivost, nesanica, glavobolja, nervoza, lupanje srca, povećana osetljivost grudi, talasi vrućine, pojačano I noćno znojenje.
Upozorenje:
Proizvod ne treba da uzimaju deca, trudnice, dojilje, osobe sa oštećenom jetrom, sa istorijom estrogen-zavisnih tumora, sa hemoragijama, kod hipermenoreje, hronične dijareje, hipertenzije, bolesti bubrega, nadutosti u stomaku, kod akutnih infekcija I kod preosetljivosti na sastojke preparata.Tokom uzimanja preparata ne preporučuje se izlaganje suncu.
Nezeljena dejstva:
Groznica, gastrointestinalne tegobe, povecano krvarenje, pojava fotodermatitisa. U slucaju pojave ovih simptoma odmah prekinite uzimanje preparata I obratite se lekaru.
Žene u peri- i postmenopauzi uzimaju jednu tabletu dnevno uz obrok. Nemojte prekoračivati preporučenu dnevnu dozu bez prethodne konsultacije sa lekarom.
Interakcije sa lekovima: antikoagulansi, antitrombolitici, heparini niske molekularne mase, benzodijazepini, beta-adrenergicni blokatori, nifedipin, testosteron, tolbutamid, tamoksifen, kontraceptivi, kombinacije hormona, estrogen i progesteron.
Molimo savetujte se sa svojim lekarom pre uzimanja dodataka ishrani ukoliko patite od nekih bolesti, na terapiji ste lekovima ili patite od alergija na hranu. Nemojte koristiti nakon isteka roka upotrebe. Koristite proizvod prema uputstvu navedenom na pakovanju.

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaVrati se u shop