za porudžbine preko 5000 RSD beplatna dostava

MAGNEVITAL MAGNEZIJUM HLORID GEL 200ml

675.75 rsd

Magnevital Magnezijum hlorid gel joni za opuštanje je formulisan na bazi magnezijum hlorida, koji se brzo resorbuje preko kože, a efekat delovanja se oseća brzo po nanošenju…

Magnevital Magnezijum hlorid gel joni za opuštanje je formulisan na bazi magnezijum hlorida, koji se brzo resorbuje preko kože, a efekat delovanja se oseća brzo po nanošenju proizvoda. Svojim umirujućim svojstvima na organizam, olakšava nastupanje sna, pomaže u stanjima nervne napetosti, stresa, iscrpljenosti, premora i nesanice.
Poboljšava hidrataciju kože, smanjuje ukočenost i osećaj težine u nogama, što je posebno važno starijim osobama i osobama koje se slabo kreću ili dugo sede. Ima blagotovorno dejstvo kod bola i grča u mišićima (stopala, listova, ruke).
U svom sastavu, sadrži i etarska ulja lavande i eukaliptusa, pa se njegova primena savetuje preventivno profesionalnim sportistima ili rekreativcima, u cilju opuštanja mišića pred trening. Gel se može koristiti za utrljavanje na predeo slepoočnica kod glavobolja i migrena.
Preporučuje se:
-kod bolova u mišićima
-za ublažavanje napetosti i stresa u stanjima iscrpljenosti, nesanice i glavobolje
-za hidrataciju i ublažavanje znakova starenja kože
-za detoksikaciju organizma
Sastav:
-magnezijum hlorid
-etarsko ulje lavande
-etarsko ulje eukaliptusa
Upotreba
Naneti gel u tankom sloju na čistu kožu i lagano masirati do potpunog upijanja. Gel se može koristiti za pripremu opuštajućih kupki.

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaVrati se u shop