za porudžbine preko 5000 RSD beplatna dostava

Magnall® Citrate, 10 kesica

455.18 rsd

Magnall® Citrate je jedinstvena formulaciju u obliku praška za pripremu napitka koji u svom sastavu sadrži magnezijum u obliku magnezijum-citrata, vitamine C, D3, B6 i ekstrakt đumbira. Aktivne…

Magnall® Citrate je jedinstvena formulaciju u obliku praška za pripremu napitka koji u svom sastavu sadrži magnezijum u obliku magnezijum-citrata, vitamine C, D3, B6 i ekstrakt đumbira. Aktivne komponente Magnall® Citrate doprinose značajno većoj iskoristljivosti magnezijuma u obliku magnezijum-citrata u odnosu na druga jedinjenja. Doprinosi jačanju imuniteta, rastu energetskog metabolizma, bržem oporavku mišića posle intenzivne fizičke aktivnosti, smanjenju umora i iscrpljenosti, normalnom funkcionisanju nervnog sistema i psihološke funkcije, jačem antioksidativnom efektu i zaštiti ćelija od oksidativnog stresa, održanju zdravlja respiratornog trakta, očuvanju optimalnog tonusa i vitalnosti organizma.
Magnall® Citrate se preporučuje svim osobama izloženim teškim fizičkim naporima, treninzima, sportistima, osobama sa oslabljenim imunitetom, osobama koje pate od hronične iscrpljenosti, umora, pada energije i nedostatka snage za svakodnevne aktivnosti. Magnall® Citrate je u formi praška za pripremu napitka, bez glutena, u pakovanju od 10 kesica.

Namena
Doprinosi jačanju imuniteta, rastu energetskog metabolizma, bržem oporavku mišića posle intenzivne fizičke aktivnosti, smanjenju umora i iscrpljenosti, normalnom funkcionisanju nervnog sistema i psihološke funkcije, jačem antioksidativnom efektu i zaštiti ćelija od oksidativnog stresa, održanju zdravlja respiratornog trakta, očuvanju optimalnog tonusa i vitalnosti organizma.

Način primene
Odrasli i deca starija od 12. godine 1 kesica dnevno. Sadržaj kesice rastvoriti u čašu vode(200ml).

Dejstvo
ktivne komponente Magnall® Citrate doprinose značajno većoj iskoristljivosti magnezijuma u obliku magnezijum-citrata u odnosu na druga jedinjenja.

Sastav
Magnezijum (magnezijum – citrat), suvi ekstrakt rizoma djumbira, vitamin C, vitamin D3, vitamin B6.

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaVrati se u shop