za porudžbine preko 5000 RSD beplatna dostava

LaxoGel® Plus, 10 kesica

Kategorija:

527.85 rsd

LaxoGel® Plus je jedinstvena kombinacija probiotske kulture Bacillus subtilis sa biljnim vlaknima Plantago ovata. Pospešuje pražnjenje i normalno funkcionisanje crevnog trakta. Vlakna Plantago ovata imaju sposobnost da zadržavaju…

LaxoGel® Plus je jedinstvena kombinacija probiotske kulture Bacillus subtilis sa biljnim vlaknima Plantago ovata. Pospešuje pražnjenje i normalno funkcionisanje crevnog trakta. Vlakna Plantago ovata imaju sposobnost da zadržavaju vodu i toksine iz digestivnog trakta, doprinose omekšavanju stolice i pokretljivosti creva čime se stimuliše pražnjenje i normalno funkcionisanje crevnog trakta. Bacillus subtilis pospešuje delovanje vlakana Plantago ovata i povećava dodatno broj peristaltičkih pokreta. Ne stvara grčeve, zavisnost i može da se upotrebljava neograničeno dugo. Mogu da ga koriste trudnice, dojilje i deca starija od 6. godine. Prijatan ukus šljive.
Namena:
Za tretman hroničnog zatvora, za pomoć kod neredovnog pražnjenja creva, za održavanje redovnog pražnjenja creva.
Način primene:
1-3 kesice dnevno, sadržaj kesice preliti sa 200ml vode, razmutiti i popiti.
Preporučuje se da se dodatno popije još jedna čaša vode.
Dejstvo:
LaxoGel® Plus je jedinstvena formulacija probiotskog soja Bacillus subtilis sa biljnim vlaknima koja brzo i bezbedno normalizuje pražnjenje. B. subtilis pospešuje delovanje vlakana i povećava dodatno broj peristaltičkih pokreta.
Sastav:
Vlakna Plantago ovata, Bacillus subtilis.

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaVrati se u shop