za porudžbine preko 5000 RSD beplatna dostava

L -GLUTATHIONE – 90 vege kapsula

3,672.00 rsd

Glutathion je najmoćniji antioksidans u organizmu. Prisutan je u svakoj ćeliji i bitan je za eliminaciju slobodnih radikala. Razlikuje se od ostalih antioksidanasa po tome što je intercelularan,čime br…

Glutathion je najmoćniji antioksidans u organizmu. Prisutan je u svakoj ćeliji i bitan je za eliminaciju slobodnih radikala. Razlikuje se od ostalih antioksidanasa po tome što je intercelularan,čime brže ispoljava svoje pozitivne efekte na organizam.
Kako je apsorpcija L-glutathiona jako mala kada se on konzumira u obliku praha (zbog nestabilnosti u crevima) suplementacija u obliku kapsula se pokazala kao bolja opcija. HPMC celulozna kapsula obezbeđuje maksimalnu stabilnost kapsule čime štiti glutation od delovanja kiselina u želucu, što dovodi do toga da on neometano ulazi u krvotok.
Preporučuje se:
-Kod pacijenata sa poremecajem u radu jetre
-kod pacijenata sa oslabljenim imunitetom
-Protiv starenja
-Za prevenciju Alchajmerove i Parkinsove bolesti
-Za prevenciju artritisa i drugih zapaljenskih bolesti
-Za prevenciju kardiovaskularnih bolesti ( ateroskleroza, kardiomiopatije)
Sastav:
L -glutation redukovani – 500 mg
Dejstvo:
Glutation je tripeptid i sastoji se od tri amino kiseline: cisteina,glutamata i glicina. Bitan je za eliminaciju slobodnih radikala, štiti ćelije i posebno je bitan za zdravlje jetre. Podpomaže aktivnost ostalih antiokidanata, otklanja toksine iz ćelije i štiti od efekata zračenja,hemikalija i zagađivača.
Glutation podržava zdravlje neurona,fukciju jetre, podpomaže detoksikaciju organizma i poboljšava imuni sistema. Pozitivno utiče na nervni, kardiovaskularni i reproduktivni sistem.
Upotreba:
1 kapsula dnevno

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaVrati se u shop