za porudžbine preko 5000 RSD beplatna dostava

KONJSKI BALSAM 200ml

369.75 rsd

Konjski balsam je proizvod formulisan na bazi prirodnih sastojaka. U sebi sadrži etarska ulja nane i eukaliptusa, koji na mestu primene dovode do poboljšanja cirkulacije, opuštanja miši…

Konjski balsam je proizvod formulisan na bazi prirodnih sastojaka. U sebi sadrži etarska ulja nane i eukaliptusa, koji na mestu primene dovode do poboljšanja cirkulacije, opuštanja mišića i ublažavanja upala. Visok procenat mentola doprinosi pojačanom, prijatnom osećaju hlađenja na mestu primene i olakšanju reumatskih tegoba.
Formulacija je upotpunjena dodatkom pantenola, koji neguje, hidrira i epitelizuje kožu. Zahvaljujući sinergističkom efektu aktivnih sastojaka, Konjski balsam pomaže kod bolova u mišićima, slabe pokretljivosti zglobova, uganuća, istegnuća i svih sportskih povreda. Zbog svog stimulativnog delovanja na lokalnu cirkulaciju, olakšava tegobe proširenih vena, otklanja osećaj umornih i teških nogu i smanjuje mogućnost pojave grčeva.
Preporučuje se njegova primena za masaže tokom ili nakon sportskih aktivnosti. Konjski balsam nakon aplikovanja na kožu, pruža dugotrajan i prijatan osećaj hlađenja. Ne masti kožu i ne ostavlja lepljiv trag na mestu primene.
Preporučuje se:
-kod sportskih povreda, uganuća i istegnuća
-za ublažavanje bola i upale u mišićima
-za poboljšanje pokretljivosti zglobova
-kod tegoba proširenih vena, umornih i otečenih nogu
-kod grčeva
-za opuštanje mišića prilikom masaže.
Sastav:
-etarsko ulje nane
-etarsko ulje eukaliptusa
-mentol
-pantenol
Etarska ulja nane i eukaliptusa, kao i mentol, na mestu primene dovode do poboljšanja cirkulacije, opuštanja mišića i ublažavanja upala. Etarsko ulje nane ima prirodno analgetsko i anestetičko dejstvo.
Lokalno primenjeno hladi i pomaže umirivanju mišićno-koštanih tegoba praćenih bolom i otokom. Etarsko ulje eukaliptusa pomaže smanjenju napetosti mišića i ublažavanju grčeva.
Visok procenat mentola doprinosi pojačanom, prijatnom osećaju hlađenja na mestu primene i olakšanju reumatskih tegoba. Formulacija je upotpunjena dodatkom pantenola, koji neguje, hidrira i epitelizuje kožu.

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaVrati se u shop