za porudžbine preko 5000 RSD beplatna dostava

KHAN ANTIREUMATSKI TIGROV KREM GEL, 200ml

1,020.00 rsd

Khan tigrov krem gel sadrži etarska ulja eukaliptusa i karanfilića, kao i mentol, kamfor, aktivne sastojke koji se tradicionalno koriste kao pomoć kod hroničnih degenerativnih oboljenja zglobova i…

Khan tigrov krem gel sadrži etarska ulja eukaliptusa i karanfilića, kao i mentol, kamfor, aktivne sastojke koji se tradicionalno koriste kao pomoć kod hroničnih degenerativnih oboljenja zglobova i mišića. Preporučuje se kod reumatskih tegoba, lumbaga, neuralgija i ukočenosti, kao i kod uganuća, iščašenja i istegnuća nastalih prilikom sportskih ili rekreativnih aktivnosti.
Zahvaljujući krem gel podlozi, Khan tigrov krem gel se može nanositi i lako razmazivati na sve delove tela, uključujući kosmate i eksponirane delove, ne ostavljajući masne tragove.
Preporučuju se za:
-za ublažavanje reumatskih i neuralgičnih bolova (kod osteoartritisa, reumatoidnog artritisa, išijalgije, lumbaga, spondiloze)
-kod bolova i ukočenosti u mišićima i zglobovima
-za ublažavanje bolova kod povreda mekih tkiva i sportskih povreda (istegnuća, uganuća, nagnječenja)
Sastav:
-10% kamfor
-5% mentola
-Etarska ulja eukaliptusa
-Etarska ulja karanfilića
U primenjenoj koncentraciji mentol dilatira krvne sudove i pospešuje prokrvljenost kože, izazivajući osećaj hlađenja praćen blagim anestetičkim efektom. Stimulacijom nerava za percepciju hladnoće, uz istovremenu depresiju nerava za percepciju bola, mentol prvo prouzrokuje osećaj hladnoće, praćen kasnijim osećajem toplote.
Kamfor je predstavlja glavni sastojak etarskog ulja kamforovog drveta (lat. Cinnamomum camphora) i tradicionalno se koristi kod reumatskih bolova, mialgija i neuralgija. Topikalna primena kamfora pomaže kod smanjivanja bolova različitog porekla – kamfor poseduje analgetsko i anestetičko dejstvo. U koncentracijama većim od 3%, kamfor, primenjen bilo samostalno, bilo zajedno sa drugim rubefacijensima, stimuliše nervne završetke u koži i izaziva analgetski efekt, maskiranjem umereno ili jako izraženog bola
Pored mentola i kamfora,u Khan antireumatski krem gel inkorporirana su i etarska ulja eukaliptusa i karanfilića koja pospešuju cirkulaciju na mestu primene, ispoljavaju analgetsko i antiinflamatorno dejstvo i time dodatno doprinose olakšanju tegoba
Upotreba
Krem gel naneti u tankom sloju na željeno mesto, na suvu i čistu kožu, i potom blago utrljati. Postupak se može ponoviti 2 – 3 puta u toku dana, po potrebi. Nakon svakog nanošenja, ruke treba dobro oprati.

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaVrati se u shop