za porudžbine preko 5000 RSD beplatna dostava

K2D3®, 20 kapsula

726.75 rsd

Redovna primena preparata K2D3® pomaže u sprečavanju osteopenije i osteoporoze. Čini kosti jačim i otpornijim na prelome, sprečava nastanak i ubrzava zarastanje preloma. Važna funkcija vitamina…

Redovna primena preparata K2D3® pomaže u sprečavanju osteopenije i osteoporoze. Čini kosti jačim i otpornijim na prelome, sprečava nastanak i ubrzava zarastanje preloma. Važna funkcija vitamina D3 u organizmu je kontrola resorpcije kalcijuma iz hrane u crevima. Da bi telo zatim bilo u stanju da pravilno iskoristi ovaj kalcijum, neophodan je vitamin K2 koji sprečava stvaranje naslaga kalcijuma u mekim tkivima ( zglobovi, bubrezi, dojka, krvni sudovi…) i ugrađuje kalcijum direktno u kost. U nedostatku vitamina K2, kalcijum se taloži u mekim tkivima i dovodi do dugoročno opasne kalcifikacije zglobova i organa. Zato je uz vitamin D3 uvek neophodno uzimati i vitamin K2.
Namena:
Kod osteopenije, za prevenciju osteoporoze i kao dodatak terapiji za osteoporozu, za sprečavanje nastanka i ubrzavanje zarastanja preloma, kod osoba koje uzimaju suplemente kalcijuma, kod bolova i smanjene pokretljivosti zglobova.
Način primene:
1-2 kapsule dnevno.
Dejstvo:
Preparat za zdrave i jake kosti. Pojačava mineralizaciju i gustinu kostiju. Vitamin K2 ugrađuje kalcijum direktno u kost i sprečava njegovo taloženje u krvnim sudovima.
Sastav:
Vitamin K2, vitamin D3.

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaVrati se u shop