za porudžbine preko 5000 RSD beplatna dostava

IMUNOBETA Β-GLUKAN ZA JAČANJE IMUNITETA 30 KAPSULA

Kategorija:
Proizvođač:

1,275.00 RSD

Imunoβeta β-glukan kapsule u svom sastavu sadrže potpuno prirodan bioaktivni β-(1,3/1,6)-D-glukan izolovan iz bukovače (Pleurotus ostreatus), vitamin C i lipozomalni cink u obliku…

Opis

Imunoβeta β-glukan kapsule u svom sastavu sadrže potpuno prirodan bioaktivni β-(1,3/1,6)-D-glukan izolovan iz bukovače (Pleurotus ostreatus), vitamin C i lipozomalni cink u obliku ultra finih partikula, formulisanih na bazi inovativne NDS tehnologije (eng. Super Dispersion Nutritional Delivery System) koja obezbeđuje veću bioiskoristljivost i konstantno oslobađanje aktivnih principa u organizmu.
Zahvaljujući ovoj kombinaciji sastojaka, Imunoβeta β-glukan kapsule doprinose poboljšanju imunog odgovora i odbrambenih reakcija na viruse, bakterije, gljivice i toksine koji predstavljaju pretnju po zdravlje organizma. Preporučuju se kod oslabljenog imuniteta, čestih infekcija respiratornog trakta i hroničnih upala, pre svega za prevenciju, ali i kada se infekcija već razvije jer značajno skraćuju vreme oporavka.

Pomažu kod pojačanog stresa, umora i iscrpljenosti, kao i kod alergijskih reakcija koje su poslednjih godina sve učestalije.

Preporučuju se:
-za jačanje svih imunoloških funkcija
-za smanjenje intenziteta i vremena trajanja alergijskih reakcija kao i osetljivosti organizma na alergene
-za poboljšanje opšte otpornosti organizma i u rekonvalescenciji (oporavku nakon bolesti)
-kod učestalih virusnih i bakterijskih infekcija
-stresa
-loše i neredovne ishrane
-za redukciju ukupnog holesterola, LDL-a i serumskih triglicerida
-kao pomoć kod održavanja fiziološkog glikemijskog profila kod osoba koje imaju određene probleme u metabolizmu glukoze
-kao vrlo moćan antioksidans

β-glukan pripada grupi dijetnih vlakana rastvorljivih u vodi, i ima mnogobrojne povoljne efekte na ljudsko zdravlje. Stimulacijom imunskog sistema (imunomodulatorna aktivnost), doprinosi zaštiti od različitih infekcija. Potvrđen je i uticaj na smanjenje nivoa ukupnog i LDL- holesterola, poboljšanje funkcije GIT-a i normalizovanje glikemije.

β-glukan je jako značajan i za smanjenje simptoma alergijskih reakcija, ima izražen antioksidativni potencijal i deluje kao dobra prevencija nastanka kancerskih oboljenja.

Vitamin C doprinosi pravilnoj funkciji imunog sistema, zaštiti ćelija od oksidativnog stresa, kao i smanjenju umora i iscrpljenosti. Direktno utiče na smanjenje trajanja simptoma koji se javljaju kod infekcija virusima i bakterijama.

Cink se koristi u prevenciji prehlade i gripa kao i kod hroničnih infekcija, jer podstiče imunski sistem i ima antioksidativnu ulogu. U Imunoβeta β-glukan kapsulama nalazi se u obliku partikula koje omogućavaju dobru resorpciju i veliku bioraspoloživost cinka u organizmu a samim tim i jako izraženo delovanje i pružanje svih efekata koje cink ima na ljudsko zdravlje.

Upotreba

1-2 kapsule dnevno, za decu stariju od 7 godina i odrasle.

 

Napomene

Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti.

Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu.

Čuvati van domašaja dece.

 

Upozorenja

Ne preporučuje se upotreba kod dece mlađe od 7 godina, trudnica i dojilja, kao i kod osoba preosetljivih na neki od sastojaka proizvoda.

Način čuvanja

Čuvati zaštićeno od svetlosti, na temperaturi do 25 ºC.

 

 

 

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaVrati se u shop