za porudžbine preko 5000 RSD beplatna dostava

IMUNACTIV Biofar, 10 šumećih tableta

Kategorija:

414.38 rsd

BIOFAR Imunactiv vam pruža bioraspoloživu formulu čiji aktivni sastojci (vitamin C, ehinacea) doprinose normalnoj funkciji imunog sistema. Proizvod sadrži ehinaceu pa je potreban oprez pri upotrebi, kod osoba…

BIOFAR Imunactiv vam pruža bioraspoloživu formulu čiji aktivni sastojci (vitamin C, ehinacea) doprinose normalnoj funkciji imunog sistema.
Proizvod sadrži ehinaceu pa je potreban oprez pri upotrebi, kod osoba koje su alergične na neki od sastojaka ehinacee. Zbog nedostatka podataka o delovanju u trudnoći, trudnice ne treba da uzimaju preparate na bazi ehinacee. Proizvode na bazi ehinacee ne treba da koriste osobe sa oboljenjima imunog sistema, oboleli od kancera, tuberkuloze, leukemije i reumatoloških oboljenja. Obično se uzimanje proizvoda na bazi ehinacee ograničava na 2 meseca.
Upotreba:
Jednu do dve tablete dnevno rastvoriti u velikoj čaši mlake vode.
Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu.
Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za uravnoteženu ishranu i zdrav način života.
Proizvod sadrži ehinaceu pa je potreban oprez pri upotrebi, kod osoba koje su alergične na neki od sastojaka ehinacee.
Zbog nedostatka podataka o delovanju u trudnoći, trudnice ne treba da uzimaju preparate na bazi ehinacee. Proizvode na bazi ehinacee ne treba da koriste osobe sa oboljenjima imunog sistema, oboleli od kancera, tuberkuloze, leukemije i reumatoloških oboljenja.
Obično se uzimanje proizvoda na bazi ehinacee ograničava na 2 meseca.
Proizvođač: BIOFAR, Francuska
10 šumećih tableta

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaVrati se u shop