za porudžbine preko 5000 RSD beplatna dostava

Immuno GD-Poly® 60 kapsula

Kategorija:

2,543.63 rsd

Immuno GD-poly je potpuno prirodan preparat na bazi medicinske gljive Ganodermae lucidum koja je prirodni imunomodulator. Imunomodulatorno dejstvo podrazumeva da u stanjima smanjene aktivnosti imunog sistema povećava imuni odgovor…

Immuno GD-poly je potpuno prirodan preparat na bazi medicinske gljive Ganodermae lucidum koja je prirodni imunomodulator. Imunomodulatorno dejstvo podrazumeva da u stanjima smanjene aktivnosti imunog sistema povećava imuni odgovor, dok u stanjima prenaglašenognog imunog odgovora, snižava imunu aktivnost. Sa svojim aktivnm sastojcima pomaže kod oslabljenog imuniteta i pojave alergije. Sastojci iz preparata Immuno GD-poly sinergistički deluju povećavajući broj ćelija imunog sistema, da mogu mnogo brže da prepoznaju viruse i bakterije, i da se odbrane. Kod pojave alergija pomaže tako što sprečava vezivanje alergena i oslobađanje histamina glavnog uzročnika alergijskih reakcija. Na taj način pomaže da se uklone tegobe: gušenje, kijanje, peckanje u grlu, curenje vodenastog sekreta iz nosa, crvenilo i svrab očiju. Preporučuje se preventivno korišćenje preparata Immuno GD-poly tri nedelje pre očekivanog delovanja uzročnika alergija.
Namena:
Alergije, oslabljen imunitet, virusne infekcije.
Način primene:
Dva puta dnevno po tri kapsule, nakon obroka uz čašu mlake vode.
Dejstvo:
U Ganodermae lucidum je sadržano preko 200 biološki aktivnih supstanci koje svojim imunomodulatornim dejstvom pomažu kod jačanja imuniteta i ublažavanju simptoma alergija.
Sastav:
Ekstrakta spora Ganodermae lucidum.

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaVrati se u shop