za porudžbine preko 5000 RSD beplatna dostava

Hysera 60000 SPU 20 kapsula

1,262.25 rsd

Serapeptidaza je proteolitički enzim sa snažnim antiinflamatornim dejstvom koje igra značajnu ulogu u smanjivanju bola koji se javlja usled zapaljenskih procesa u tkivu, zahvaljujući svojoj sposobnosti da…

Serapeptidaza je proteolitički enzim sa snažnim antiinflamatornim dejstvom koje igra značajnu ulogu u smanjivanju bola koji se javlja usled zapaljenskih procesa u tkivu, zahvaljujući svojoj sposobnosti da blokira oslobađanje amina koji uzrokuju bol. Ovaj enzim pomaže u održavanju zdravih zglobova, mišića i može pomoći u borbi protiv otoka uzrokovanih različitim vrstama povreda.
Hysera® kapsule se mogu koristiti:
• Kod različitih povreda i edema (kod uganuća, iščašenja i drugih stanja posle povreda koja su praćena otocima tkiva)
• U stomatologiji i oralnoj hirurgiji posle intervencija praćenih otocima
• Kod zapaljenja sluzokože usta i desni praćenih otocima
• Za respiratorni trakt (kod zapušenog nosa i slivanja sluzi niz ždrelo, za pomoć u razređivanju nakupljene sluzi i olakšavanje iskašljavanja, kao i smanjenje otoka sluzokože)
• Za koštano zglobni, mišićni i reproduktivni sistem (posle hirurških intervencija u ortopediji i ginekologiji prilikom kojih dolazi do otoka mekih tkiva)
Upotreba:
Odrasli treba da piju 1-2 tablete dnevno jedan sat pre ili dva sata posle obroka sa oko 200 ml vode. Tabletu treba progutati celu.
Sastav:
Jedna kapsula sadrži: 30 mg enzima serapeptidaze (60.000 spu*) *spu – serapeptidazne jedinice

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaVrati se u shop