za porudžbine preko 5000 RSD beplatna dostava

HyaluroVit

3,251.25 rsd

Hyalurovit tablete predstavljaju optimalni kompleks hijaluronske kiseline i C vitamina za adekvatnu potporu i lep izgled kože, kao i za normalno funkcionisanje zglobova i hrskavica. Pomaže u borbi protiv…

Hyalurovit tablete predstavljaju optimalni kompleks hijaluronske kiseline i C vitamina za adekvatnu potporu i lep izgled kože, kao i za normalno funkcionisanje zglobova i hrskavica. Pomaže u borbi protiv starenja, vraća koži elastičnost i osvežen zdrav izgled, učestvuje u zarastanju rana, isceljivanju ožiljaka od akni, i pomoć je kod problematične kože.
Hijaluronska kiselina je ključna za funkciju hrskavice zglobova. Ulazi u sastav agrekana koji zajedno sa kolagenim vlaknima smanjuju pritisak na hrskavicu i čine je otpornom na deformaciju. Podstiče sintezu kolagena. Hijaluronska kiselina poboljšava hidrataciju kože, deluje kao antioksidans i održava elastičnost kože. Zadržava 1000 puta veću količinu vode (u odnosu na svoju količinu) što za rezultat ima bolji tonus, elastičnost i glatkoću kože. Poboljšava hidrataciju kože i prevenira pojavu bora.
• Osobama sa suvom i dehidriranom kožom;
• Osobama koje imaju akne, ožiljke od akni i problematičnu kožu;
• Osobama koje žele da sačuvaju zdravlje i fleksibilnost zglobova;
• Osobama koje žele da uspore proces starenja;
Odrasli i deca preko 12 godina jednu tabletu dnevno.

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaVrati se u shop