za porudžbine preko 5000 RSD beplatna dostava

HYALOVAG BALANCE INTIM GEL SA GLICIRIZINSKOM KISELINOM 20ml

Kategorija:

828.75 RSD

HyaloVag Balance intim gel je namenjen za prevenciju i tretman suvoće vulvovaginalne sluznice, kao i za regeneraciju i pospešivanje zarastanja mikrolezija vaginalnog epitela. Formulisan je na bazi natrijum hijaluronata…

HyaloVag Balance intim gel je namenjen za prevenciju i tretman suvoće vulvovaginalne sluznice, kao i za regeneraciju i pospešivanje zarastanja mikrolezija vaginalnog epitela. Formulisan je na bazi natrijum hijaluronata i glicirizinske kiseline u bioadhezivnoj gel podlozi, bez dodatka boja, mirisa i konzervansa.
Zahvaljujući svojoj dobro balansiranoj formulaciji i mukoadhezivnim karakteristikama, brzo i delotvorno ublažava simptome vaginalne suvoće, povećavajući vlažnost, elastičnost i tonus vaginalne mukoze.
Hijaluronska kiselina u HyaloVag Balance intim gelu u vaginalnom okruženju formira prirodni film koji trenutno vlaži i štiti sluznicu. Osim što pruža zaštitu od gubitka vlage, ova protektivna barijera stimuliše prirodni proces regeneracije sluznice. Glicirizinska kiselina svojim antiinflamatornim i antioksidativnim dejstvom doprinosi smanjenju simptoma upale koja se može javiti sa suvoćom vaginalne sluznice.
Prisustvo mlečne kiseline u gelu pomaže uspostavljanju i održavanju prirodne vaginalne pH vrednosti, što smanjuje mogućnost kolonizacije patogenim mikroorganizmima i nastanak infekcije.
Bioadhezivna podloga HyaloVag Balance intim gela omogućava produženo delovanje aktivnih sastojaka formulacije na mestu primene i tako dodatno povećava efikasnost proizvoda.
Primena HyaloVag Balance intim gela se preporučuje kod žena u periodu menopauze, usled nastanka vaginalne atrofije, ali i kod mlađih žena kod kojih vaginalna suvoća može biti uzrokovana različitim faktorima (poremećaji hormonske ravnoteže, primena nekih lekova, stres …). Takođe, HyaloVag Balance intim gel se preporučuje i kao pomoćni tretman kod virusnih, bakterijskih i gljivičnih infekcija i neinfektivnih vaginitisa.
Preporučuje se za:
-ublažavanje simptoma vulvovaginalne suvoće (peckanje, crvenilo, svrab, nelagodnost ili bol tokom seksualnog odnosa i drugo), bilo koje etiologije
-poboljšavanje tonusa i elastičnosti vaginalnog tkiva
-pospešivanje zarastanja mikrolezija na vaginalnoj sluznici
-smanjenje upale i regeneraciju epitela vulvovaginalne sluzokože
-očuvanje fiziološke pH vrednosti intimne regije, čime se održava zdrava vaginalna flora
-prevenciju i pomoćni tretman virusnih, bakterijskih i gljivičnih inekfcija i neinfektivnih vaginitisa
Sastav:
-natrijum hijaluronat
-glicirizinska kiselina
-mlečna kiselina
Upotreba
Prema priloženom uputstvu

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaVrati se u shop