za porudžbine preko 5000 RSD beplatna dostava

Herbafast® Gentleman, 10 kapsula

Kategorija:

1,415.25 rsd

Herbafast® Gentelman je dodatak ishrani u kapsulama namenjen muškarcima, sa ciljem da pojača proces sagorevanja masnih naslaga, ubrza metabolizam i poveća prokrvljenost u mišićima i njihovu…

Herbafast® Gentelman je dodatak ishrani u kapsulama namenjen muškarcima, sa ciljem da pojača proces sagorevanja masnih naslaga, ubrza metabolizam i poveća prokrvljenost u mišićima i njihovu bolju izgradnju. Sadrži izuzetno moćnu kombinaciju tri prirodna sagorevača masti: ekstrakt kapsaicina, đumbira i crnog bibera. Pored njih, tu su i koncentrat soka ploda dinje, cink, ekstrakt lista koprive, kao i probiotska kultura Saccharomyces boulardii. Ekstrakt đumbira utiče na povećanje prokrvljenosti u mišićima i povećava stepen iskoristljivosti kiseonika u tkivima i tako dodatno pomaže topljenje masnih naslaga i izgradnja čiste mišićne mase. Zahvaljujući termogenezi na koju utiču crni biber, đumbir i kapsaicin, ubrzava se metabolizam i pojačava sagorevanje masnih naslaga.

Namena
Gojaznost i višak kilograma, usporen metabolizam, fizička neaktivnost i za osobe koje dosta sede.

Način primene
1 kapsula dnevno pola sata pre doručka uz cašu vode.

Dejstvo
Kombinacija aktivnih sastojaka (biljnih ekstrakata, minerala i probiotske kulture S. boulardii) doprinosi razgradnji masnih naslaga, ubrzavanju metabolizma, suzbijanju gladi, boljoj prokrvljenosti i izgradnji mišića.

Sastav: Magnezijum-oksid, ekstrakt đumbira, probiotska kultura Saccharomyces boulardii, koncentrat soka ploda dinje, cink-citrat, granule ploda paprike, ekstrakt ploda crnog bibera.

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaVrati se u shop