za porudžbine preko 5000 RSD beplatna dostava

Herbafast® Fiber – jagoda, 10 kesica

Kategorija:

854.25 rsd

Herbafast® Fiber (ukus jagode) je dodatak ishrani koji sadrži kombinaciju biljnih vlakna (Glukomanan i Nutriose®) koja podstiču zdravo mršavljenje kroz uticaj na normalizaciju nivoa šećera u krvi…

Herbafast® Fiber (ukus jagode) je dodatak ishrani koji sadrži kombinaciju biljnih vlakna (Glukomanan i Nutriose®) koja podstiču zdravo mršavljenje kroz uticaj na normalizaciju nivoa šećera u krvi, bolje varenje, smanjenje holesterola i triglicerida. Herbafast® Fiber doprinosi smanjenju apetita i „napada“ gladi, jer se rastvaranjem vlakana u vodi njihova zapremina značajno povećava, popunjava se prostor u želucu i tako stvara osećaj sitosti.
Kako biljna vlakna iz Herbafast® Fibera utiču na normalizaciju glukoze i insulina u krvi, koristan je kod insulinske rezistencije i mogu ga koristiti osobe sa dijabetesom.

Namena
Gojaznost i višak kilograma, neuravnotežena ishrana sa povećanim unosom šećera i ugljenih hidrata, Insulinska rezistencija i dijabetes.

Način primene
Sadržaj kesice razmutiti u 200 ml vode i odmah popiti.

Dejstvo
Kombinacija biljnih vlakna (glukomanan i Nutriose®) koja podstiču zdravo mršavljenje kroz uticaj na normalizaciju nivoa šećera u krvi, manji osećaj gladi, bolje varenje, smanjenje holesterola i triglicerida.

Sastav
Nutriose® vlakno, glucomannan vlakno, vitamin C, cink mineral, vitamin D3.

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaVrati se u shop