za porudžbine preko 5000 RSD beplatna dostava

GUMEDIĆI MULTIVITAMIN 40 KESICA

Kategorija:

1,657.50 rsd

Gumedići Multivitamin, 3 pektinske bombone u kesici za decu su dijetetski suplement koji sadrži izbalansiran odnos vitamina i minerala koji su važni za pravilan rast i razvoj dece…

Gumedići Multivitamin, 3 pektinske bombone u kesici za decu su dijetetski suplement koji sadrži izbalansiran odnos vitamina i minerala koji su važni za pravilan rast i razvoj dece, jačanje imuniteta i odbrambene sposobnosti organizma.
Vitamini i minerali su važna esencijalna organska jedinjenja neophodna za pravilan rast i razvoj i očuvanje zdravlja.
Gumedići multivitamin ne sadrže veštačke boje ni konzervanse, već prirodne arome (narandže, maline, limune i jagode) i pektin koji je prirodnog, biljnog porekla.
Gumedići multivitamin se preporučuju:
-za nadoknadu dnevnih potreba za vitaminima i mineralima
-za poboljšanje apetita
-za normalno funkcionisanje imunog sistema
Upotreba
Deca starija od 3 godine: 3-4 bombone dnevno
Njihova upotreba se preporučuje svakodnevno, tokom cele godine, a posebno u sezoni prehlade i gripa, kao i deci koja borave u kolektivima (vrtić, škola, dečije igraonice..).
Pakovanje: 40 kesica sa 3 gumene pektinske bombone.
Sastav:
-vitamin A
-vitamin C
-vitamin D
-vitamin E
-vitamin B6
-vitamin B12
-vitamin B5
-folna kiselina
-biotin
-jod
-cink
-holin
-inozitol
Vitamini i minerali su važna esencijalna organska jedinjenja neophodna za pravilan rast i razvoj i očuvanje zdravlja. Učestvuju u izgradnji zuba, kostiju, vezivnog tkiva, važni su za pravilno funkcionisanje nervnog i imunskog sistema.
Od posebnog značaja su vitamini B grupe, vitamini C, A, E, D, jod, cink…
Vitamini B grupe potrebni su za normalan rad nervnog i digestivnog sistema. Povoljno utiču na poboljšanje apetita. Vitamini B grupe su: B1-tiamin, B2-riboflavin, B3-niacin, B5-pantotenska kiselina, B6-piridoksin, B9-folna kiselina i B12-cijanokobalamin.
Vitamin C je važan antioksidans koji štiti organizam od štetnog delovanja slobodnih radikala i jača njegove odbrambene sposobnosti. Potrebe za njim su povećane u stanjima upalnih procesa i povećanih fizičkih i mentalnih aktivnosti.
Vitamin A je neophodan za imunitet, pomaže u borbi protiv infekcija.
Vitamin E štiti ćelije od od štetnog delovanja slobodnih radikala, pomaže pravilan rad kardiovaskularnog sistema.
Jod obezbeđuje pravilan metabolizam i razvoj intelektualnih sposobnosti. Neophodan je za pravilan rad endokrinog sistema u organizmu.
Cink podstiče imuni sistem i ima antioksidativnu ulogu.

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaVrati se u shop