za porudžbine preko 5000 RSD beplatna dostava

GROZOZO STRONG GEL PROTIV GRICKANJA NOKTIJU 5g

344.25 rsd

Zbog svog gorkog ukusa koji potiče od ekstrakta biljke Gentiana lutea, Grozozo strong gel efikasno pomaže u odvikavanju korisnika od loše navike grickanja noktiju, koja nije samo estetski…

Zbog svog gorkog ukusa koji potiče od ekstrakta biljke Gentiana lutea, Grozozo strong gel efikasno pomaže u odvikavanju korisnika od loše navike grickanja noktiju, koja nije samo estetski već može da postane i zdravstveni problem. Grickanjem noktiju može doći do razvoja infekcije na prstima, ali i u samoj usnoj duplji.
U Grozozo strong gel-u kao zgušnjivač se koristi Carbomer, koji je nemastan i kao takav omogućava brzo upijanje gela na mestu primene. Pantenol i ekstrakt propolisa predstavljaju negujuće sastojke. Pantenol pomaže u regeneraciji osetljive kože oko noktiju. Ekstrakt propolisa hrani kožu oko noktiju čineći je mekom i elastičnom.
Grozozo Strong gel:
-pomaže u odvikavanju od grickanja noktiju i zanoktica
-sprečava pucanje i listanje noktiju, kao i stvaranje zanoktica
-za lepe i negovane nokte i njihov zdrav rast
-potpuno bezbedan preparat za decu i odrasle
Sastav:
-ekstrakt gencijane
-denatonijum benzoat
-ekstrakt propolisa
-pantenol
Neugodan i gorak ukus gencijane (Gentiana lutea) i Denatonijum benzoata odvraća od grickanja noktiju i trajno oslobađa od ove nehigijenske navike. Ekstrakt propolisa deluje antimikrobno i sprečava razvoj gljivičnih infekcija ispod površine nokatne ploče. Pantenol pomaže u regeneraciji osetljive kože oko noktiju i zarastanju bolnih, zadebljalih i upaljenih zanoktica. Grozozo Strong gel protiv grickanja noktiju kao podlogu sadrži specijalno formulisan gel koji omogućava bolji kontakt preparata sa kožom i noktima, postepeno oslobađanje delujućih supstanci, a time i produženo delovanje gela na mestu primene.
Upotreba
Prema priloženom uputstvu

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaVrati se u shop