za porudžbine preko 5000 RSD beplatna dostava

GLUCOSAMIN COMPLEX PRAŠAK 30 KESICA

Original price was: 2,250.00 rsd.Current price is: 1,912.50 rsd.

Glucosamin complex prašak sadrži kombinaciju 4 osnovna delujuća principa koja se koriste kao pomoć kod otežane i bolne pokretljivosti zglobova: glukozamin sulfat, hondroin sulfat, MSM i hijaluronska…

Glucosamin complex prašak sadrži kombinaciju 4 osnovna delujuća principa koja se koriste kao pomoć kod otežane i bolne pokretljivosti zglobova: glukozamin sulfat, hondroin sulfat, MSM i hijaluronska kiselina, koji su značajni za procese obnavljanja i formiranja hrskavice, pokretljivosti zglobova, kao i njihovu regeneraciju. Preporučuje se osobama u stanjima otežane i bolne pokretljivosti zglobova.
Preporučuju se:
-kao pomoć kod oštećenih i bolnih zglobova
-za poboljšanje pokretljivosti i elastičnosti zglobova
-kod otežanog kretanja
-za ponovnu izgradnju i regeneraciju hrskavice
-starijim osobama
-sportistima za zaštitu zglobova od oštećenja i brži oporavak posle povreda
-za očuvanje zdravih zglobova, kostiju, tetiva i ligamenata
-kod povećanog opterećenja nosećih zglobova (težak fizički rad, sport, višak kilograma).
Sastav:
-glukozamin sulfat
-hondroin sulfat
-MSM
-hijaluronska kiselina
Glukozamin doprinosi formiranju i obnavljanju hrskavice.
Glukozamin sulfat stimuliše ugradnju sumpora u hrskavicu i sinovijalnu tečnost i na taj način podstiče fleksibilnost zgloba i omogućava čvršće prijanjanje između kostiju zgloba.
Hondroitin sulfat ulazi u sastav hrskavice i doprinosi njenom očuvanju tako što apsorbuje vodu u vezivno tkivo, jačajući njenu fleksibilnost i otpornost na pritisak.
MSM – metil sulfonil metan utiče na čvrstoću i stabilnost vezivnog tkiva, pomaže funkciju zglobova i predstavlja izvor sumpora koji je od velike važnosti za kosti. MSM utiče na povećanje sinovijalne tečnosti u zglobovima i štiti hrskavicu od oštećenja.
Hijaluronska kiselina učestvuje u izgradnji hrskavica. Kod hroničnih, upalnih procesa (osteoartritis) dolazi do razgradnje hijaluronske kiseline i oštećenja hrskavica. Hijaluronska kiselina podmazuje i održava zdravu funkciju zglobova, čineći hrskavicu između kostiju elastičnijom.
Upotreba:
Jednom dnevno sadržaj kesice rastvoriti u 100ml vode i popiti

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaVrati se u shop