za porudžbine preko 5000 RSD beplatna dostava

Flobian®, 10 kapsula

Kategorija:

911.63 rsd

Flobian® je dijetetski suplement koji dugotrajno ublažava sve simptome nervoznog creva. Flobian® deluje na uzrok problema, jer posebnim patentiranim mehanizmom prijanja na površinu crevnog epitela sprečavajući delovanje…

Flobian® je dijetetski suplement koji dugotrajno ublažava sve simptome nervoznog creva. Flobian® deluje na uzrok problema, jer posebnim patentiranim mehanizmom prijanja na površinu crevnog epitela sprečavajući delovanje štetnih bakterija i na taj način smanjuje nastanak gasova, nadutost, grčeve, bol u stomaku i reguliše stolicu, kod 95% korisnika. Aktivan sastojak Lp299v u Flobian® kapsulama je originalan, patentiran i detaljno ispitan u nizu kliničkih studija. Za optimalni efekat savetuje se primena preparata od najmanje 4 nedelje.
Namena:
Kod nadutosti, gasova, grčeva i bola u stomaku, sindroma nervoznog creva, lošeg varenja i funkcionisanja digestivnog trakta.
Način primene:
Odrasli i deca starija od 3. godine 1 kapsula dnevno.
Dejstvo:
Za smanjenje nadutosti, grčeva, gasova i bola u stomaku, ublažava sve simptome nervoznog creva. Deluje na uzrok problema.
Sastav:
Lactobacillus plantarum 299v, kukuruzni skrob, magnezijum-stearat, hipromeloza, silicijum-dioksid.

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaVrati se u shop