za porudžbine preko 5000 RSD beplatna dostava

Feminost – INKONTINENCIJA

Kategorija:

Original price was: 1,209.60 rsd.Current price is: 1,028.16 rsd.

INKONTINENCIJA Nevoljno ispuštanje urina. Feminost – kombinacija odabranih biljnih ekstrakte i vitamina za održavanje pravilnog tonusa mišića sfinktera. Problem urinarne inkontinencije (UI), nevoljno ispuštanja urina izaziva zna…

INKONTINENCIJA
Nevoljno ispuštanje urina.
Feminost – kombinacija odabranih biljnih ekstrakte i vitamina za održavanje pravilnog tonusa mišića sfinktera.
Problem urinarne inkontinencije (UI), nevoljno ispuštanja urina izaziva značajnu nelagodnost, ugrožava društveni život, često je uzrok depresije. Specifična priroda bolesti dovodi do značajnog procenta pacijenata koji kriju svoje probleme u borbi sa ovim stanjem.
Ovaj problem se odnosi na predstavnike oba pola, ali je češći kod žena. Razni izvori navode da se na problem UI žali 10-15% stanovništva. Ona se javlja kod osoba svih uzrasta, ali prema statistici, uzrast povećava incidencu urinarne inkontinencije. Kod ljudi preko 80 godina života pogođeno je ovim problemom oko 60-80% stanovništva.
Šta je to urinarna inkontinencija ( UI )?
Urinarna inkontinencija (nevoljno curenje urina), skraćeno UI nevoljno ispuštanja urina, prema podacima Svetske zdravstvene organizacije ( SZO ) i Međunarodnog društva za kontinenciju – je povećana slabost mokraćne bešike, što je i higijenski i takođe društveni problem.
Prema Svetskoj Zdravstvenoj organizaciji, UI nevoljno ispuštanja urina je najozbiljniji socijalno – zdravstveni problem u svetu.
Urinarna inkontinencija nije isključivo problem starijih osoba. Simptom, stres urinarna inkontinencija se javlja u većini slučajeva prvi put posle porođaja. Rezultati studija kažu da je svaka treća žena starijia od 18 godina, kod sebe primetila simptome stresne urinarne inkontinencije tokom prošle godine.
Glavni uzroci urinarne inkontinencije
Urinarna inkontinencija je najčešće uzrokovana slabljenjem mišića donjeg dela karlice, koji drži uretru zatvorenom.
Kada ovi mišići gube elastičnost, aktivnosti kao što su smeh, kašalj, podizanje tereta, ili rad, mogu da izazovu slabost bešike.
Glavni uzroci urinarne inkontinencije kod žena su promene koje se dešavaju u toku trudnoće, porođaja i menopauze (urinarna inkontinencija kod muškaraca je opisana u delu koji se odnosi na urinarne inkontinencije kod muškaraca).
U studiji efikasnosti proizvoda je učestvovalo 537 žena koje pate od problema sa održavanjem urina u dobi između 28 i 79 godina. Rezultati su sakupljeni posle mesec dana i posle 3 meseca korišćenja.
Uzimale su 2 tablete dnevno. 522 pacijentkinja je završilo studiju.
Dnevna doza:
520 mg ekstrakta semena bundeve
100 mg ekstrakta brusnice (Vaccinium macrocarpon)
50 mg ekstrakta soje
50 mg ekstrakta koprive
5 mcg vitamina D3
2.5 mcg vitamina B12
Ekstrakt semena bundeve ojačava mišiće koji utiču na zadržavanje i otpuštanje urina.
Fitoestrogeni, ili izoflavoni soje pomažu u slučaj atrofije mišića koja se javlja tokom menopauze.
Vitamin D doprinosi održavanju normalne funkcije mišića.
Vitamin B12 doprinosi normalnoj deobi ćelija.

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaVrati se u shop